20 Ağustos 2014 Çarşamba

ÇEKİLİŞ - Çam sakızı çoban armağını-KAPANDI








Hediyeniz bu cici kutuyla birlikte gelecek.

Çekilişin şartlarına gelelim şimdi çok fazla bir isteğim yok sadece beni gfc den izlemeniz yeterli.

Ayriyetten ek hak kazanmak isteyenler için
Bloglovin den takip etmek +1 hak
Blogunuz varsa paylaşmak +2 hak
İnstagramdan takip etmek +1 hak
(ismim biwonderland) 
İnstagramdan #buseinwonderland #cekilis 
Hastaglariyle paylaşmak +2 hak

Bana kolaylık olması açısından yorum bırakır nerede hangi isimlerle takip ettiniz ve mümkünse linklerle yorum yaparsanız sevinirim yoksa gözümden kaçabilir.

Ürünleri yakından incelemek isrerseniz aşağıdaki görsellere tıklayarak bakabilirsiniz. Ayrıca kargo bana aittir. Her türlü sorun için bana buseinwonderland@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

16 eylül son gün














avon extreme nude ruj





Selammm... Bu gün de avonun övüle övüle bitirilemeyen bir rujuyla birlikteyim. Çok uzun zamandır nude bir ruj istiyordum. Pek çok kişinin aksine avon ürünlerini severim ama bu sefer malesef bir şanssızlık yaşadığıma inanıyorum. Çok istedim diye oldu heralde böyle. Koskoca firmanın başarısız olduğu nadir ürünlerden birini seçmişim kendime meğer. 



Aslında yapısal olarak çok iyi yumuşacık ve dudağı çok iyi nemlendiriyor ama gel gör ki renk vermiyor. Aşağıdaki rengi elde etmek için kaç defa sürdüm bilemiyorum ama resmen ruju yedim.

Bu ürünün rengini aslında maybelline baby lıps e çok benzettim. (Yazıya tıklayarak o yazımıda okuyabilirsiniz.) 
Aslında ruj güzel sayılır dudağımda güzel durdu ama benim beklentim daha başkaydı sanırım. Bu renklerde bir ürün isteyenler için kesinlikle çok ideal ama öte yandan benim hayalimdeki gibi yoğun bir renk isteyenler varsa başka rujlara yönelmesini öneririm.




18 Ağustos 2014 Pazartesi

nıvea AQUA SENSATION canlandırıcı bakım kremi


Herkese merhaba. Bugün çok ama çok güzel bir ürünle karşınızdayım. Geçenlerde watsons alışverişim sırasında bir cilt analizi yaptırdım. Bu cilt analizi uzmanlarını belli aralıklarla yakalayabilirsiniz. Yaptırdığım zaman milyon tane şey öğrendim cildimle ilgili ama şimdi size sadece konumuzla ilgili olanlardan bahsedeceğim. 




Öncelikle bildiğim bir şey söylendi cildimin çok yağlı olduğu ama devamı da geldi tabi cildim çok nemsiz kalmış ve nemsizlikten ölüyormuş nerdeyse nemlendirici kullanımına çok dikkat etmem kullandığım üründe yetersizmiş zaten ve oradaki uzmanın önerisiyle bu su bazlı nemlendiriciyi aldım. 


Su bazlı bütün ürünlere zafım var zaten benim. Bu tür ürünler cildimin nefes almasını engellemiyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Bu üründe de en çok sevdiğim özelliklerden biri su bazlı oluşuydu o yüzden.



Yapısından bahsedecek olursak yumuşacık bir yapısı var. Diğer kremlerden farklı ve çok hoş. Bu kesinlikle anlatılmaz alıp denemeniz gerek diyebiliyorum sadece.


Cildimdeki etkisini konuşacak olursak. Bilimsel bir şeyle açıklayamam bunu. Ancak tekrar cilt analizi yapan bir yer bulabilirsem bunun kesin sonucunu söyleyebilirim. Ancak hissi olarak şunları söyleyebilirim ki cildim daha yumuşak olmaya başladı. Yüzüm hala yağlı olsada eskisine oranla yağ oranında da bir dengelenme başladı. Ve bundan olsa gerek aşırı sivilcelenmemde bir azalma başladı cildim gittikçe pürüssüzleşiyor. Ta bi herkeste aynı etki olurmu bilemiyorum. Ama bu ürün kesinlikle benim için yapılmış gibi. Güzel bir ürün bu yüzden şiddetle öneriyorum. 

Umarım şu sıralar yeni bir nemlendirici arayan arkadaşlarımıza yardımı dokunmuştur. Herkese iyi günler... 

5 Ağustos 2014 Salı

sunny nail decoration - güneşli tırnak dekorasyonu -nail art


Herkese bu sıcak yaz gününden merhaba. 
Gerçekten hava çok ama çok sıcak. Ben bu yaşıma kadar hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. 
Çoğunuz denize havuza girmeye çoktan başladınız hatta sezonun sonuna geldik biliyorum ama bu sıcakların bitmesine denize gitmemize daha var. O yüzden bence tam bir kumsal tırnak süslemesiyle huzurlarınıza çıkıyorum canlarım. 



Uzun zamandır da hem tırnak süslemesi hemde yeni bir post hazırlamıyordum bu yazıyla tekrardan bir başlayayım dedim.


 Biliyorum ki eminim sizde biliyorsunuz ki blog dünyasında bu işi gerçekten profesyonel olarak yapıp hayran kaldığımız bloggerlar var. Ben malesefki onlar kadar yetenekli değilim. Herkesin yapabileceği süslemeler yapıyorum. Bu yüzden sizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu süsleme çok çok basit iki aşamadan oluşuyor o aşamaları da hemen sizlere gösteriyorum.



Aşamalarıda gördükten sonra kullandığım ojelerin renklerini paylaşmak istedim. Umarım seveceğiniz bir yazı olmuştur ve sizde denersiniz. Kalbinizden öpüyorum...