27 Eylül 2014 Cumartesi

Hobi Malzemeleri Çekilişi- KAPANDI


Herkese merhaba. Hız kesmeden yeni bir çekilişle karşınızdayım. Hep kozmetik çekilişi olacak diye bir şey yok sonuçta. Geçenlerde kendime internetten ve çeşitli dükkanlardan aldığım hobi malzemelerini topluyordum ve neden bunlardan bazılarını hediye etmeyeyim dedim ve bir kısmını sizin için ayırdım. Bugünde bu cici hediyelerle karşınızdayım. 

Çok uzatmadan çekilişe katılmak için ne yapmanız gerektiğini açıklayacağım.

Her zamanki gibi tek şartım beni mail adresinizle
GFC den takip etmeniz.

Ama biliyorum ki bana tek hak yetmez şansımı arttırmak istiyorum daha çok hakkım olsun diyenlere ek hakları şimdi söylüyorum.
Blogu olanlar  resimiyle birlikte yayınlarsa +5 hak

Bloglovinden takip ederse +2 hak

İnstagramdan takip ederse +2 hak

İnstagramda çekiliş resmini #buseinwonderland #cekilisvar hastagleriyle paylaşırsa +2 hak

İnstagram ismim==>> biwonderland <<==

Çekiliş hediyelerini yakından incelemek isterseniz aşağıdaki resimlere tıklayarak bakabilirsiniz. Herkese bol şans. 

Son gün 24 ekim












21 Eylül 2014 Pazar

Hediye paketi yapımı - Kese kağıdı yapımı - Hediye paketi süsleme


Merhaba. Bu gün son günlerde hobi edindiğim bir şeyi paylaşacağım sizinle. Kese kağıdından hediye paketleri.

17 Eylül 2014 Çarşamba

Çekiliş Sonucu

Herkese merhaba. Bir çekilişin daha sonuna geldik. Dün sona eren çekilişte bugün listeleri hazırladım ve random.org yardımıyla çekilişi kazananı belirledim. Çekiliş yazılarında ve sonuçlarında lafı çok uzatmayı sevmem ama bu sefer öncesinde biraz konuşmak istiyorum. 

Öncelikle çekilişe katılırken yazdığınız yorumların bazıları çok tatlıydı gerçekten. Tüm içtenliğiyle iyi dikeklerini sunan sevgili arkadaşlarıma burdan toplu olarak teşekkür etmek istiyorum. 

Ayrıca benim hak olarak tanımamana rağmen facebook ve twitter da paylaşım yapan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim.  Ama malesef sosyal medya hesabı kullanmıyorum ve malesef bu paylaşımlara hak veremedim.

Son olarak her çekiliş sonucunda katılanların listesini yayınlardım ama bu sefer malesef yayınlayamacağım. Nedenini ise şöyle açıklayayım.
Benim çekilişe katılmak için tek zorunlu şartım beni gfc den takip etmeniz. İnstagramdan takip etmek artı bir haktır ister yaparsınız ister yapmazsınız. Ama bloga girip çekiliş yazısını okuma şartlarımı öğrenme tenezzülünde bile bulunmayan insanlar tarafından önceki çekilişimde çok zan altında kaldım. Bir kaç kişi sadece instagramdan takip etmiş ve bloga girip yorum bırakmamış. E bende yapılan yorumlara bakıp liste çıkartıyorum. Sen yorum yapmamışsın ben seni nasıl listeye ekliyeyim dimi. Önceki çekiliştede sonuçlar açıklandıktan sonra çirkefçe mesajlar almaya başladım vay efendim ben onu niye listeye koymamışım hangi hakla onu yazmamışım listeye sanki benonların yanında çalışan bi hizmetlisiymişim ben sanki ben insanlara hediye vermek zorundaymışım gibi hakarete maruz kaldım ve saatlerce konuşup neden çekiliş hakkı olmadığını anlatmaya çalıştım. Tekrar aynı sorunlarla karşılaşmak istemediğimden bu sefer listeyi açıklamayacağım sadece kazanan şanslı arkadaşınızı göstereceğim. Umarım bu yüzden anlayışlı olursunuz. 

Şimdi gelelim kazanana 273 oy hakkı vardı ve kazanan 121 numara oldu şimdi resimleri inceleyelim resimde adını gmren arkadaşımız bana ulaşır ve iletişim bilgilerini verirse en yakın zamanda kargolayacağım.