28 Kasım 2014 Cuma

Ayıcıklı nail art


   

Aşk onu gözünde büyütmektir. Diyerek başlıyorum bugün kü yazıma. Öyle de değil mi gerçekten herkes aşık olduğu kişiyi gözünde büyütmez mi? Normalden daha tatlı daha güzel daha yakışıklı daha iyi daha kahraman görmezmiyiz? Bence görürüz.  Neyse küçük bir dip notla başladım şimdi asıl mevzuya gelelim.
Bugün biraz karışık bir nail art yaptım sanırım. Resimlerini inceleyince anlayacaksınız zaten. Bu yüzden tek tek anlatmaya çalışacağım.



İlk önce yarım bir daire çiziyoruz. 
Sonra iki yana kulaklarını konduruyoruz.
Kafa hatları için ince bir çizgi halinde ayıcığımızın kafasının çevresini kulaklarını ve tam ortadan bir çizgi çiziyoruz.
Sonraki aşamada yüzünün ortasına beyaz ojeyle gördüğünüz şekli çiziyoruz.
Daha sonra küçük paticiklerini ve çenesini resimdeki aşamadaki gibi çiziyoruz.
Ardından burnunu üçken şeklinde çiziyor ve gülen bir ağız çiziyoruz gözlerinide unutmuyoruz tabi.
Biraz da şirinlik katmak için pembe yanaklayanaklar çiziyoruz.
Son olarak ta etrafına küçük kalpler çiziyoruz. 
İşte bu kadar biraz uzun ama şirin bir nail art oldu bence umarım beğenirsiniz.




27 Kasım 2014 Perşembe

GRİ VE SOĞUK KIŞ GÜNLERİNE; RENKLİ LENSLERLE RENK KAT!!!

 

Alcon AIR OPTIX® COLORS kontak lensler; gri kış günlerinde bakışlarınıza renk katarak, ortamı ısıtmanıza yardımcı olacak.

Göz bakımında dünya lideri Alcon tarafından üretilen ve güzellikle konforu aynı anda sağlayacak şekilde tasarlanan AIR OPTIX® COLORS renkli lensler; kış günlerinin gri havasını dağıtmamıza yardımcı olacak.

Parlak Mavi, Mavi, Gri, Gümüş Gri, Zümrüt Yeşili, Yeşil, Ela, Bal Rengi ve Kahverengi ile 9 renkten oluşan geniş bir yelpaze sunan AIR OPTIX® COLORS kontak lensler; “3’ü 1 arada” teknolojisi ile doğal ve canlı bakışlara sahip olma imkanı sunuyor.

Koyu bordo ve koyu kırmızı rujlu dudakları; sadece bolca maskara kullanarak öne çıkartan bu kışın makyaj trendinde; AIR OPTIX® COLORS kontak lensler ile sade ama aynı zamanda baştan çıkarıcı bir etki yakalamak mümkün olacak.

Silikon hidrojen yapısı ile lens içinden 6 kata kadar daha fazla oksijenin geçmesine izin vererek, gözlerin maksimum düzeyde nefes alabilmesine olanak sağlayan AIR OPTIX® COLORS kontak lensler; renkli bakışlara baştan çıkarcı bir doğallık ekliyor.

Alcon tarafından nefes alma özelliğiyle, güzellik ve konforu aynı anda sağlayacak şekilde tasarlanmış AIR OPTIX® COLORS renkli lenslerinden; numaralı ve numarasız olarak edinmek mümkün.

*Göz kontrolü ardından reçete ile satışa sunulan AIR OPTIX® COLORS renkli lenslerin, 1 ay süreyle günlük olarak kullanılması öneriliyor. AIR OPTIX® COLORS kontak lensleri; her bir eşsiz rengin, kullanıcının kendi göz rengiyle hafifçe karışmasına izin veren, irisin ince renk farkını taklit eden çığır açıcı üçü bir arada FreshLook® COLORBLENDS® teknolojisi ile üretiliyormuş. FreshLook® COLORBLENDS® teknolojisi ayrıca göz ile renk etkileşimini azaltmak için rengi lens malzemesi içinde muhafaza ediyor.

*AIR OPTIX® COLOR kontak lenslerinin uygunluğu için göz doktorunuzu ziyaret etmek zorunda olduğunuzu da unutmamakta fayda var.

AIR OPTIX® COLORS kontak lensler hakkında daha detaylı bilgi almak için; 

www.tr.airoptixcolors.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Makyaj Temizleme Sütü Yapımı


 
Herkese merhaba. Bugün size evde makyaj temizleyici süt nasıl yapılır onu anlatacağım. Evde doğal yöntemlerle kozmetik ve bakım ürünü yapmayı çok seviyorum. Daha öncede benzer yazılar yazmıştım. Bugünde makyajınızı en doğal şekilde temizlemeniz için neler yapılabilir. Temizleyicimizin içinde neler var. Nasıl yapılır hemen yazacağım.

24 Kasım 2014 Pazartesi

essence 144 black is back oje ve vamp nail art


 

Herkese merhaba. Bugün biraz daha vamp bir tarzla karşınızdayım. Bu  tırnakları yapmak o kadar kolay ki bence hiç nail art a dair birşey yapamayan arkadaşlarım bile yapacak. Aslında oje de siyah Rengine hep uzak durmuşumdur. Hoşuma gitmemiştir. Ama nail art ta bazı yerlerde ihtiyaç olduğundan almak mecburiyetinde kaldım. Ama sonralardan hoşuma gitmeye başladı ve size bugün essence oje üstüne yaptığım metalik renklerde nail art yapımını paylaşıyorum. 


Yuvarlakları nail art fırçasının arkasındaki topla yaptım sizde ona benzer şeyler kullanabilirsiniz. 
Noktaları yaptıktan sonra tekrar üstüne siyah renkle noktaları yapıyoruz. 
Çok anlatılacak birşey yok aslında çok basit.
Umarım beğenmişsinizdir...



23 Kasım 2014 Pazar

2015 Yılbaşı Çekilişi- KAPANDI


Herkese merhaba...  Yepyeni pembiş bir yılbaşı çekilişiyle birlikteyiz. Yeni yıla hediyesiz girseydik olmazdı.. O yüzden çok öncesinden beri yılbaşı çekilişi için özel bir hazırlık içindeyim. Hazırladığım paketi görünce de açıkçası çok kıskandım. Ah banada böyle bir paket gelse keşke dedim... 
Ürünleri tek tek fotoğrafladım. Ürün koruma bantlarını çektim ki güvensizlik olmasın diye. Ayrıca genellikle kullandığım ve internette beğeni alan ürünler seçmeye çalıştım umarım beğenirsiniz. 


Çekilişe katılmak için yapmanız gerekentek şey Gfc ile takip etmeniz.

Gfc ile takip etmeniz yeterli ancak artı hak kazanmak istiyorsanız aşağıdakileri aşamaları yapabilirsiniz.
Blogunuz varsa çekilişi görseli ile beraber paylaşmak +5 hak
İnstagramdan takip etmek +2 hak
İsmim: biwonderland 
Takip ettikten sonra çekiliş resmini #buseinwonderland ve #cekilis hastagleriyle paylaşmak +2 hak

Lütfen paylaşımlarınızın linklerini ve yaptığınız katılımları hangi isimle yaptığınızı yorumlar kısmına yazarsanız sizi daha kolay bulurum.
Çekiliş 27 aralıkta sona erecek.
Şimdi kazanacağınız hediyeleri yakından inceleyelim.














..............

22 Kasım 2014 Cumartesi

NOTE MATTIFYING EXTREME WEAR FOUNDATION 01 BEIGE


 


Herkese merhaba. Bu gün gerçekten harika bir fondotenle karşı karşıyayız. Bu ürün tek kullanımda benim favorim oldu. Daha 1 gün önce note standının önüne gittim ve fondoten arayışına başladım. Satıcı bayana cildimin yağlı olduğunu söyledim ve o da benim için en uygun ürünü çıkardı. 
İçerisinde sedir ağacı yağı bulunuyormuş. Sedir ağacı yağı da yağlı cilt görünümünü azaltıyor ve yağ üretimini en aza indiriyormuş. Akne ve sivilce oluşumunu azaltıyor ve tonik etkisi sağlıyormuş.



Bu ürünün en önemli özelliklerinden biri de paraben içermemesi. Son yıllarda herkes parabenin zararları hakkında oldukça bilgilendi ve herkes parabensiz ürün aramaya başladı. Bu yüzden de bu ürünü kesinlikle tercih edebilirsiniz.
İçerisinde E vitamini, A vitamini ve B vitamini bulunuyor. Ayrıca spf15 içeriyor.


Fondotenin oldukça yoğun bir yapısı var . Yani yukarıda elimde gördüğünüz kadar ya da biraz fazlası kadar  fondoteni bütün yüzünüze yettirebilirsiniz. 
Kapatıcılığı çok ama çok iyi. Bunu aşağıdaki resimde de görebilirsiniz. Tamamiyle kapatıcılık sağlıyor ve onun yanında doğal bir görüntü sağlıyor. Kesinlikle diğer fondotenler gibi kalıplaşmış durmuyor. 
Çabuk kuruyor ve gün içerisinde bulaşma akma yapmıyor.
Fiyatı 34.90 dı. Ortalama fondoten fiyatında ama bu fiyattaki fondoten grubunun çok üstünde bana kalırsa. 70 liralık fondotenlerde aldım ancak hiç bu kadar sevmedim. şiddetle öneriyorum...


20 Kasım 2014 Perşembe

Gabrini confetti 115 oje



Herkese merhaba. Biliyorum bu aralar çok fazla nail art konsepti ile karşınıza geldim ama bu son olsun yakında ürün eleştirileriyle tekrar karşınıza gelicem.
Aslında ben bu konseptteki ojeyi yılbaşı için düşünüyordum. Ama olsun o zaman tekrar yaparım. 


Ojeden bahsedecek olursak  benim gabrinin bu serisinde kullandığım ilk ojeydi ve aslında çok memnun kaldığımda söylenemez. Çünkü fırçası daha önce hiç görmediğim kadar kötüydü. Fırçası sürerken o kadar serttiki altındaki ojeyi çizmeye başladı. Bilmiyorum belkide sadece benim aldığım ojede hata vardı. Bu yüzden başka ojelerini de alıp deneyeceğim. Aynı sorun var mı diye.
Onun haricinde yaptığı konfeti konseptinin görüntüsü hoşuma gitti. Ayriyettende tırnağıma halka takıp bi farklılık yapmak istedim umarım çıkan görüntüyü seversiniz.


18 Kasım 2014 Salı

essence 114 fame fatal oje ve nail art


Herkese merhaba. Bugün ateşin ve aşkın rengiyle birlikteyiz. Kırmızıyı aslında çok seviyorum ama günlük hayatımda ne kıyafetlerimde ne takı ne ruj ne ojede cesaret edip kullanamıyorum. Herkes taşıyamaz çünkü kırmızıyı. Ama bazen işte içimde bir cesaret beliriyor ve kırmızı aşkıyla yanıyorum. İşte o zamanlardan birinde almıştım bu ojeyi. Oldukça zaman oldu ve henüz yeni kullanıyorum.


Bu ojenin yanında küçükte bir nail art çalışması yaptım şimdi size onu paylaşıyorum. Yapım aşamaları yukarıdaki gibi. Ben son aşamasında biraz karıştırdım umarım siz denerseniz daha iyisini yaparsınız.



Umarım bu kıpkırmızı renk içinizi canlandırır ve gününüz muhteşem geçer...

15 Kasım 2014 Cumartesi

tavşan nail art ı - sweet rabbit


   

Herkese merhaba. Bugün çok ama çok şirin tatlı bir tavşancık nail artıyla karşınızdayım...
Sevgili ojebeni yi bilmeyen yoktur heralde yoksada hemen instagram hesabını takip etmelisiniz. Bu tırnaklarımı onun tırnaklarından esinlenerek yaptım.



  



Gelelim yapılış aşamalarına. Güzel güzel ojemizi sürdükten sonra tırnamığımızın ucuna yarım bir daire çiziyoruz. 
Elips şeklinde iki tane kulak çiziyoruz ve ardından kulaklarının içini pembeye boyuyoruz.
Resimde gördüğünüz yere burnu için pembe bir nokta konduruyorsunuz.
En son olarak gözleri için iki çarpı koyuyorsunuz. İşte bu kadar basit.



Bu şirin tavşancık benim günüme neşe kattı. Sizinde gününüze neşe katar işallah.. 



12 Kasım 2014 Çarşamba

Dudak nasıl dolgunlaştırılır? Dudak dolgunlaştırıcı ruj - parlatıcı nasıl yapılır ?



 

Herkese merhaba. Bugün herkesin çok merak ettiği bir konuya değineceğim. Dudak nasıl dolgunlaşır? Bir çok kadın dolgun dudaklara sahip olmak ister ve çoğu bıçak altına yatmaktan hiç çekinmez bile. Biz kadınlar söz konusu güzellik olunca gözümüz kararıyor malesef. Bugün ise cerrahi bir operasyon geçirmeden doğanın bize sunduğu imkanlarla sizin için dudak nasıl dolgunlaştırılır göstereceğim.

11 Kasım 2014 Salı

essence natural beauty 07


 

Merhaba...  Bu gün essence in güzel rujlarından biriyle karşınızdayım. Bu renkler ve tonları benim rujlarda en favori renklerim. Günlük hayatta hatta diğer zamanlarda bile en çok bu rek rujları kullanıyorum. Yani aynı renkten bir sürü olsada yine aynı rengi almaya devam edeceğim...







A Ruj ilk başta sürdüğümde fazlasıyla katı geldi ve süremedim. Hadi canım donmuş mu dedim ama sürekli sürmeye devam edince renk yavaş yavaş ortaya çıktı. Diğer rujlarımın yanındaydı halbuki neden böyle oldu anlayamadım... 
Rujun rengi oldukça mat. Ben hiç bir patıltı göremedim. Mat renknruj arayanlar mutlaka bir denemeliler.



Essence markasının diğer ruj yorumları için,  buraya ve buraya tıklayabilirsiniz...






  Yorumlarınızı bekliyorum...

8 Kasım 2014 Cumartesi

Avon solutions winter nourishing balm


  Herkese merhaba. Hepinize güzel bir pazar günü dilerim. Yine çabucak geçen bir haftasonu oldu malesef... 
Bugün inceleyeceğimiz ürün yukarıda gördüğünüz avon solutions winter nourishing balm. Mini minnacık küçücük şirin bir ürün. Tam olarak ojelerinizin boyutunda.  Küçücük olması nedeniyle her yere giriyor. Çantanızda makyaj çantanızda her yerde hiç yer kaplamıyor. 



Açıkçası ben ürünün bu kadar küçük olması yönünden ilk elime aldığımda çok üzülmüştüm. E 3 günde biter bu yazık parama yazık dedim ama bitmiyor arkadaşlar inanılmaz yoğun bir yapısı var. Çok sert. Nasıl desem bilemiyorum Vaseline gibi ama hatta daha yoğun ve katı bir yapısı var. 
Bu ürünü nerede kullanabiliriz konusuna gelirsek  el, yüz, ayak topukları, dudak, burun kenarları ve dirseklerde kısacası kışın soğuktan kuruyan her yerinize sürebilirsiniz. 





Nemlendiriciliğine gelirsek öyle çok iyi bir nemlendirici on numara falan demek yanlış olur. Hatta diğer nemlendiricilere hakaret olur.  Çok ama çok daha iyi nemlendiriciler kullanıyoruzdur hepimiz. Ama çantanıza atıp çıkarsanız dışarda zor kaldığınız zamanlarda kesinlikle yardımınıza koşacaktır. 
Ben aldığımda sanırım 15 lira civarlarında olan bu ürün indirime girmiş 4 lira civarlarına kadar inmişti bende bu yüzden 3 tane aldım biri bana biri anneme biri de sizin için hatta instagram çekilişim de şu an bu ürün de var hala katılmadıysanız kaçırmayın derim :)

4 Kasım 2014 Salı

mavi göz makyajı yapımı


Merhaba. Bugün yine acemice yaptığım bir göz makyajı paylaşıyorum sizinle. Bu mavi gerçekten çok tatlı bir renk. Farın rengi çok hoş ama bana yakıştı mı deeseniz ben bilmiyorum artık orası sizin takdiriniz. 


Her zamanki gibi ilk olarak far bazımızı uyguluyoruz. 
Farlarımızın ve eyeliner kuyruğumuzun hepsinin eşit olmasını sağlamak için resimde gösterilen şekilde bir bant yapıştırabiliriz.
Daha sonra açık mavi farımızı uyguluyoruz. 
Turkuaz farı göz kapağımızın ortasından başlayarak sonlarına kadar sürüyoruz.
Çok inca bir eyeliner çekiyoruz.
Son olarak gözlerimizin vurucu noktasını belirginleştirmek için maskaramızı uyguluyoruz.


İşte bu kadar bu maktajda kullandığım bir kaç ürün de aşağıdaki resimde mevcut. Hadi şimdi gelsin masmavi gözler... :)