28 Aralık 2016 Çarşamba

Oriflame Volare Forever EDP




Herkese merhaba. Bugün Yalova da yağmur ve iç karartıcı bir hava var. Ama yine de Yalova ve Yalova gibi olan her yerdeki takipçilerim için içinizi ferahlatacak bir yazı yazmayı planlıyorum.


Bu gün inceleyeceğimiz ürün Oriflame Volare Forever EDP. Parfüm alırken beni her zaman öncelikle şişe tasarımlarının etkilediğini söylemeliyim. Bu parfümde de çok zarif bir gül şeklinde tasarlanmış şişesi beni tabi ki çok etkiledi.
Şişesinin tasarımdan da anlaşılacağı gibi içinde gül barındıran çiçeksi bir koku. Benim tarifimle harika bir beyaz gülün altından ayçiçeği ve badem şekerinin kokusuyla harmanlanıp sanki bebek teni gibi kokan bir hissiyat bırakıyor. Bu da kadınsılığın yanında bence hafif bir masumiyet bırakıyor.


Oriflame Volare aslında çok eski bir parfüm olup son yıllarda Forever ıda çıkartarak bence müptelalarını memnun etti diye düşünüyorum. Kalıcılığına gelirsek günün yarısına kadar dayanıyor. diğer yarısında çantanızdan çıkartıp parfümünüzü tazelemeniz daha iyi olacaktır.
Parfüm çiçeksi yapısıyla bahar ayları için çok daha ideal olsa da , ben bu parfümü mevsimsiz ilan edip kışın da kullanmaya devam edeceğim...


4 yorum: