30 Mayıs 2016 Pazartesi

Rımmel London Volume Colourıst maskara


Herkese merhaba.  Bugün sizlere neredeyse bitirmek üzere olduğum bir üründen bahsedeceğim.  Yaklaşık 1 2 ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. Ancak onunki gibi benim beklentilerimi pek karşıladığı söylenemez.
Ürünün fırçası kıl formda. Uygulaması zor değil. Ancak kirpikleri bence çok yapıştırıyor. Ayrıca uzatmıypr ve dolgunluk vermiyor. Yani anlayacağınız. Bir maskaradan beklediğimiz hiç bir şeyi yapmıyor.

16 Mayıs 2016 Pazartesi

Gosh x- ceptional wear fondoten -12 Natural


Herkese merhaba. Bu gün sizlere neredeyse bitmek üzere olan deneyimlemek için oldukça vaktimin olduğu bir fondötenden bahsedeceğim. zaten resimdeki amblajından da anlaşılır bayağı kullanılmış olduğu. Lafı uzatmadan geçelim ürün hakkında konuşmaya.

1 Mayıs 2016 Pazar

Anneler İçin Küçük Bir Süpriz


Bugün annemin doğum günü ve bu sene pastadan farklı olarak çileklerden yapılmış güllerle farklı bir süpriz yapmak istedim.

Öncelikle belirtmeliyimki fikir bana ait değil. İnstagramdan ve youtube tan takip ettiğim yabancı bir vlogger Paula Stephania dan görerek yapmaya karar verdim.  Ama bende kendi yapım aşamalarımı sizlerle paylaşacağım.