15 Şubat 2014 Cumartesi

Süslü Kutum Resimleri






Merhaba yavaş yavaş kutuların fotoğrafları gelmeye başladı. Bende daha önce paylaşmıştım kutumu ona tekrar bir hediye paketi yaptım. İçimede sinmedi daha çok süsleyesim var ama bakalım. Ama kapladıktan sonra aklıma geldi aklımda yicek bir iki şey vardı onlardan da koyucaktım ama unuttum bir heyecanla kapladım aceleci ben işte bana kalsa etkinlik başlar başlamaz ertesi gün göndericem kutumu. 

Bunlar bi yana bugün etkinliğe katılan arkadaşlarımızdan biri etkinliğe katıldığını yeni öğrenmiş üstelik eşiyle hiç görüşmemiş kişiler var. Bu etkinlikte ben özellikle eşlerinizi önceden belirliyorum birbirinizi tanıyın arkadaşlıklar kurun diye. Lütfen eşine mail atmamış olanlar artık ulaşsınlar. 

Bu arada bu süslü kutum etkinliği karışık bir kutuydu takı kozmetik süs eşyaları bakım ıvır zıvır aklınıza gelen herşeydi. Önümüzdeki etkinlik sadece kozmetik üzerine olucak kutular biraz daha küçülecek ve şirin olucak. Taktir edersinizki bir ayakkabı kutusu ya da koliyi sırf kozmetikle dolduramazsınız. Ayrıyetten duyurusu zamanı geldiğinde duyurulacak.

Gelelim şimdi kutulara ilk gönderen hülya vural oldu. Kendisi mailime tek tek kutuyu nasıl yaptığını göndermiş. İşte sosyo peri ye gidecek şirib kutu çok tatlı değil mi? 



Kim bilir altından nasıl süprizler çıkacak.


sosyo peri den hülya vural a gidecek süslü kutu :)


kozmetikkitap tan gizem'in saksısı na gidecek olan kutu;




melodie den bendenize gelecek olan kutu :D




gizemin saksısı ndan kozmetik&kitap blogunun sahibesine gidecek olan kutu.
                                               

reyhanlahersey den morlukıza gidecek olan kutu


morlukız dan reyhanlaherşey e giden kutu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder