1 Ekim 2014 Çarşamba

NYX 32 soap opera queen gloss


Herkese yeniden merhaba...
Bugün yepyeni bir ürün deneyimimle karşınızdayım. Bugünün baş rolünde NYX gloss var.
Aslında bir süre önce gloss hatta rujlarda parlaklık veren parlatıcı benzeri ürünleri asla barındırmazken bir anda gloss depolamaya başladım. Hatta dünkü essence alışverişimin içindede bir tane görebilirsiniz. Ben hep mat rujları tercih etmişimdir aslında. Çünkü günlük hayatımda neredeyse hiç makyaj yapmam cildimi yormam. Çoğunlukla fondöten ve pudra kullanırım her güne. Sadece çok renksiz hissettiğim zamanlarda yüzüm neredeyse hortlaklığa doğru giden beyazlıkta olduğu zaman biraz allık ve doğal dursun diye dudak renklerinde açık tonlarda mat bir ruju hafifçe sürerim. Ama dediğim gibi gel gör ki parlak şeylerde son zamanlarda gönlümü çalmaya başladı. Bu gloss bana hediye gelmişti ve ben son zamanlara kadar deneme fırsatı hiç bulamamıştım bu gün sizlerle küçük bir yorumumu paylaşacağım.


Aslında her ne kadar bu renkleri sevsemde çok cesurca buluyorum. Belki ilerleyen zamanlarda daha açık bir rengini alabilirim çünkü çok beğendim. Çünkü dağılma yapmıyor. Kullandığım çoğu parlatıcı bana en fazla yarım saat dayanıyor. Bu üründe öyle bir sorunla karşılaşmadım. Ne kadar dayanır bilmiyorum ama 2 saat sonunda silmek zorunda kaldığımda hala hemen hemen normal bir duruşu vardı. 
Bir de parlatıcılarda böyle tanımlayamadığım bir tat olur hep aslında tam tatta değil değişik bişey sanki o tat böyle içinizde böyle değişik bir koku yapar gibi olur. Farklı bişeydir o ben pek tarif edemedim ama bu üründe öyle bir şey söz konusu değildi. Varsada rahatsız edici düzeyde değildi. 
Yapısı ise normal diğer glosslar gibi bu yüzden pek birşey söyleyemeyeceğim. 
Renginin dudaktaki görünüşünü de aşağıdaki resimde inceleyebilirsiniz.





Benim NYX gloss hakkındaki düşüncelerim bunlar. Umarım sizde bu güzelliği kullanma fırsatı bulursunuz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder