19 Ekim 2013 Cumartesi

ilk yorum yapanla hediyeleşmek istiyorum :-D


Malum kimse her dakka cekilis kazanmiyor. Ama insanin canida istiyor hediye. Bakiyorum bakiyorum etrafimda hediyelesme etkinligide bulamadim. Varsa söyleyin lütfen katilayim. Onun haricinde icinde cok güzel cici cici seylerin oldugu kozmetikler takilar kirtasiyelik esyalar hediyeliklerin oldugu bir kutu hazirlamaya basladim bile. Simdi e almisin madem kendin kullan diyebilirsiniz ama olsun karsidan bilmedigin hediyeler almak kutuyu acmak o heyecan cok farkli. Ama isallah arada güvensizlik olmaz ister istemez ben acaba kutum gelir mi ya gelmez enayi yerine koyulursam gibi endiselerim var. Lütfen öyle sahtekarlar blogumdan uzak durun!!!
Sart mart yok bu yazinin altina ilk yorum birakanla hediyelesmek istiyorum daha sonra biz o blogger arkadasimla konusur neler yapacagimizi gönderme tarihini falan anlasiriz umarim aramizda tatsizlik cikmaz cikarsa ki bence cikmaz ben yaziyi tekrar yayinlayacagim. Ilk yorumu yapamayip ama hediyelesmek cok isteyen arkadaslarimda olursa eger onlarida baska arkadaslarla görüstürüp anlasmalari icin yönlendirebilirim.
Hee tabi kutulr süpriz karsi taraf ben sana bunu aldim gibi seyler söylemesin. Tabi bu hedsyelescek olan arkadasimin blogu olmasi lazim yoksa ben güvenemem.
Simdi ilk yorum yapacak arkadasimi bekliyorum.
ÇOK HEYECANLIYIMMM :-D

6 yorum:

  1. hediyeleşelim mi =)
    ben daha önce başka arkadaşlarla da hediyeleşmiştim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur tabiki bharabacioglu@gmail.com adresine mail at ayrıntıları konuşalım :-)

      Sil
    2. hemen mail atıyorum =)

      Sil
  2. Sonbahar hediyeleşme etkinliği var yasemin'in blogunda :) Ben katıldım, bi bakabilirsin istersen^^
    http://yaseminemerhabade.blogspot.com/2013/10/hediyelesme-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  3. bende sonunda vakit bulupta yayınlayabildim canım =)
    kusura bakma anca oldu =(

    YanıtlaSil