10 Aralık 2013 Salı

Hediyelerim geldi :))


Melodramın düzenlediği yılbaşı etkinliğinde çok güzel bir eşle eşleştim. Bu tatlı hediyeleri meltemin günlüğü bloğunun güzel sahibesi gönderdi. Bende elime geçer geçmez resimledim akşam akşam görüntü kalitesi çok iyi olmasada idare etçez artık. Eskiden teker teker resimlerdim ama duydumki çok resim yüklemek bi süre sonra bloga resim yükleyememe sorunu yapıyormuş bazı blogger arkadaşlarımda karşılaştım. Her şeyi geçtim meltem hediyelerindende tatlı blog vesilesiyle çok güzel bi arkadaş edindim günlük hayattada konuşuyoruz. Ve bence bloglar arasında böyle bir dostluk çok önemli. Şimdilik hediyeleri kullanmadım bazıları hakkında ilk izlenimlerimi yazıcam. Bakım ürünlerini ise kullanfıkca ayrı bir yazı olarak yayınlayacağım.Bu arada benim hediyelerim için tık tık.

Öncelikle takı hastası olarak takılar süper diyebilirim. Kaplumbağalı magnetide hemen buzdolabıma yapıştırdım anahtarlıklarada bayılırım zaten kutum deseniz çok tatlı. Meltemle çoğu zevklerimizin aynı olması ikimizide çok mutlu etti sanırım.

Blogta herkes öğrendi heralde iki kutudur hep kimyayla ilgili kitaplar geliyo bana ya da denk geliyo renkli kalemlerede bayılıyorum zaten alıyorum alıyorum doymuyorum hele not defteri favorilerimden oldu çok şirib üstelik sayfaların sonunda güzel sözler var.

Noel babalı cüzdan ya da ne deniyo onlara bilmiyorum kese çok ama çok tatlı bu zamanlarda yılbaşıyla ilgili ne görse alan ben koleksiyonuma yeni bir şey katıldı üstelik içinden çok güzel ojeler çıktı ve pembe olanın aynısından bende ona almıştım anlaşsak bu kadar olmazdı.

Bunlarda bakım ürünlerim potakallı sabun o kadar güzel kokuyoduki anlatamam bende ona bir sabun aldım doğal sabun aslında çok yararlı ama o kadar berbat kokuyoduki kutuya parfüm sıkmak zorunda kaldım ama yinede geçmedi. Neyse neyse bu günlük bu kadar kullandıkça teker teker yazıcam. Sizi seviyorum. İyi akşamlar...

8 yorum:

  1. çok tatlı yaa blogun en güzel yanı güzel arkadaslıklar ve dostluklar kazandırması bence :)
    Blogumdaki çekilişe katılmak istersen beklerim canım(makyajhanesi.blogspot.com)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa çok iyi çekilişlerede bayılırım zaten tabiki bakarım :-)

      Sil
  2. Çok güzel hepsi güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. hepsini güzel günlerde kullanman dileğiyle tatlım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşallah çok ama çok teşekkür ederim tekrar :-)

      Sil
  4. böyle etkinlikler artsa keşke her zaman yapılsa, ya da benim de haberim olsa :)
    güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli takip etmen lazım canım teşekkür ederim bu arada :-)

      Sil