15 Şubat 2014 Cumartesi

Avon çok işlevli stilo-- deep bronze




Herkese merhaba...

Bu günkü ürün incelememizde avon çok işlevli stilo var. Ürünün iki seçeneği var kahve ve pembe rengi. Benim tercihim pembeden yana oldu ancak dudakta kahverengi gözüküyor. Bilmiyorum belki yanlış bir üründür ya da ürünün özelliği öyledir. Ama beğendim. Bu ürün adından da belli çok işlevli hem dudaklara hem yanaklara hem de gözlere uygulanabiliyor. Yapısı normal bir rujla karşılaştıracak olursak çok sert. Ama dudağımda duruşunu ben çok beğendim yanaklarda da çok güzel bir allık görevi yapıyor ancak gözlerimde denemedim. 

Yalnız bir hayal kırıklığına uğradım. Günlük kullanım ürünlerime soktuğum bu ürün geldiğinde kırık çıktı. Kullandığım içinde geri vermedim. Bunun nasıl birleştirileceğini bilen varsa bana yardım edebilir mi ?


Kolumda da küçük bir deneme yaptım.


Denememde çok yoğun bir uygulama kullanmadım zaten ben dudağımda da böyle kullanıyorum.

Bu yazımız da bu kadar yapıştırmak için bir bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim ;)





9 yorum:

  1. ya bu ruj gibi değil daha değişik ama ben bir hesapta rujun dibinin yakılıp eski yerine yapıştırıldığını ardından da yarım saat buzlukta bekletildiğini görmüştüm. Denemedim, bilmiyorum. Sadece bir fikir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir deneyeyim o zaman sağol teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Nasıl yapıştıracağını bilmiyorum ama keşke verseydin değiştirirlerdi bir iki kere kullanman önemli değil eğer iyi bir temsilciden aldıysan sorun olmazdı ama bazı kötü temsilciler yüzünden millet bu markadan soğuyor. Bu arada ben alıp almamak konusunda çok kararsızdım ama güzel bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banada zor geldi biraz ben beğendim sende dene bence belki begenirsin :)

      Sil
  3. yapıştırmak için kırık kısmı alıp kırıldığı yeri bir çakmak yardımıyla hafifçe nemlendirip yeniden yerine yerleştirip birazcık bastırın ve bekleyin yeniden yepyeni olacaktır ben kırılan rujlarıma hep aynısını yaparım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle yapmalıyım ama üşeniyorum bugün yapayım artık bari :)

      Sil
  4. Eger cakmakla isitip yapistiramazsan kirilan kisimla icinde kalan kismi yemek yasigina parcalayarak koyup erit sulu kivama gelicek onuda bitan bi paletin kisimlarina koyabilirsin yada kuvuk bos bi kaba. Rujda oyle yapiyorlar bu cok islevli nasil olur bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Evet öyle yapılıyormuş denedim canım çok teşekkür ederim :-)

    YanıtlaSil
  6. Evet öyle yapılıyormuş denedim canım çok teşekkür ederim :-)

    YanıtlaSil