14 Şubat 2014 Cuma

Bize Her Gün Sevgililer Günü Çünkü Biz Blogumuza Aşığız :)





 Bize her gün sevgililer günü neden mi çünkü biz bogumuza aşığız değil mi kızlar? Hiç bir çıkarı olmamasına rağmen her gün blogu için çalışan yaptığı her şeyi kullandığı her ürünü dostlarıyla paylaşmak için uğraşan çabalayan yok arka planı yok resmin rengi düzenlemesi teker teker her açıdan fotoğraflanması için büyük bir aşkla uğraşan blogger arkadaşlarıma gelsin bu yazı.

Bu sabah uyandım ve gözümü açar açmaz takip ettiğim bloggerların sevgililer günü için nail art yazılarını gördüm.  aaa hemen kalk buse dedim ve koyuldum işe. Ben hiç geri kalırmıyım. Tabi ki kalmam bende hemen şirin bir sevgililer günü dizaynı yaptım. Sizle paylaşmadan da olmaz tabi ki. Bol fotoğraflı bu sevgililer günü yazısında bakalım hangi ojeler kullanılmış nelerden yardım alınmış belki benzerlerini yapmak isteyen olur. :)



Bu günkü nail artta bana yardım eden ojeler flormar ürünleri. Oje tercihlerimde en sevdiğim markalardan biri.

Ve pek tabi kalpli süslerimiz de avon color trend serisinden. 




ojeleri beğenip almak isteyenler için numaraları yukarıdaki resimlerde. (büyütmek için resme tıklayabilirsiniz)


tırnağımdaki şirin kalpli süslemeler avon color trend ürünüdür sanırım hala katalokta mevcut almak isteyenler hemen bir avon temsilcisi bulsun :)


Sevgilisi olsun ya da olmasın hiç önemli değil bloguna aşık olan herkesin sevgililer günü kutlu olsun...







4 yorum:

  1. Ah çok güzel bir yazı olmuş kendi adıma teşekkür ederim:) Evet bloguna aşık olan herkesin sevgililer günü kutlu olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Kalplere bayıllldımmmmmmmmmm çokkk tatlılarrrr :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hemde bissürüler kullan kullan bitmez :)))

      Sil