23 Şubat 2014 Pazar

watsons toz pudra kutusu kullanımım :)


Herkese merhaba...

Malesefki pazar gününün sonlarına yaklaştık bir hafta sonu daha göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Keşke hep hafta sonu olsa :-P

Gelelim watsons tan aldığım bu şirin süngerli pembiş pudra kutusuna. Görünce aldım tabi hemen hiç dururmuyum ama eve gelince farkettimki benim toz pudram yok bende düşündümki benim dibini gördüğüm pudralarım vardı hemen aldım onları bakın naptım.


Gördüğünüz bu pudraları kıra kıra iyice toz yaptım. Bilmiyorum yanlışmı yaptım ama benim muhakkak denemem lazımdı hiç sabırlı değilim malesef o yüzden böyle bir işe kalkıştım. Toz pudra alınca hemen onu bu şirin kutuya koymaya düşünüyorum. :) ama ya ben beceremedim ya da toz yapmaya çalıştığım pudra tam toz olmadı o yüzden çok rahat kullanamadım. Belkide alışık olmadığımdan...


                 İyice toz olduktan sonra kabımızda yerini aldıııı. ;) ben çok sevdim arkadaşlarımında çok hoşuna gitti peki ya sizin? ;)



8 yorum:

  1. çok güzel olmuş canım bende gittiğimde bulabilirsem alıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumunu neden bu kadar geç gördüm bilmiyorum ama çok üzgünüm kesinlikle almalısın canım

      Sil
  2. Böyle bir kutu aradım, her bir yerlere bakındım ama Watsons hiç aklıma gelmedi. :( Bende canım pudramı kutu olmadığı için çöpe yollamak zorunda kaldım. Keşke baksaydım, gerçi burdakinde var mıdır emin değilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ki bi anda çıktı karşıma bursa anatolium watsonstan aldım yorumunu geç gördüğüm içinde çok üzgünüm

      Sil
  3. Çok şirin olmuş gerçekten. Bazen az kalan pudralarımızı bir kenara atabiliyoruz. Böylece pudramızı daha kolay bitirebiliriz:) Hem sen de yakın zamanda alışırsın. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunu geç gördüğüm için çok özür dilerim teşekkür ederim canım

      Sil
  4. rondodan geçir en iyisi. bu arada ben de ne zamandır bu kutudan arıyordum. hangi watsondan aldın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa anatolium avm de ki watsons tan aldım canım

      Sil