20 Nisan 2014 Pazar

Rengarenk Göz Makyajı


Herkese mutlu pazarlar. Çok fazla göz makyajıyla çıkmıyorum karşınıza ama arada yapmak gerek bence. Bu göz makyajının gözümdeki duruşunu gerçekten çok beğendim ama malesef benim tarzım değil. Ama belki tarzı olup sevip uygulayabilecek olanlar için güzel bir öneri olabilir. Blogumun içerisinde makyaj olsada profesyonel bir makyöz değilim bugünde amotörce yaptığım göz makyajımın aşamalarını paylaşacağım sizinle. 
(Resimleri daha net görmek için üzerine tıklayın)


Bu makyajı süslü kutum hediyeleri arasında gelen citycolor farı denemek için yaptım. 4 renkten oluşan farı sırasıyla göz kapağıma uyguladım. Daha sonra essence eyeshadowu geri kalan kısma uyguladıktan sonra yine citycolor eyeliner ı eşit bir şekilde çekmeye çalıştım. Gözümün altına kalem çekmeyi sevmiyorum bazılarında güzel dursada ben kendime yakıştıramıyorum. Metalci genç kızlar gibi durduğu için bende sadece gözümün ucuna bir santim kadar kuyrukla birleştirerek kalem çekiyorum. Kalemim avonun super shock kalemi. Bunu önceki yazılarımda yazmıştım çok yumuşak ve kolay çekiliyor. Favori kalemlerim arasında diyebilirim. Ve en son olarak avon mega effects rimelini sürerek göz makyajımı bitirdim. Mega effect yorumum blogumda yok yazmayı düşündüm ama bu rimel hakkında herkes çok şey yazdı o yüzden bi de benden okuyup sıkılmayın dedim. Şimdi kısaca yorumlarsam kirpiği kaldırma konusunda bütün rimellerden iyidir diyemem bildiğiniz severek kullandığınız bir rimelle aynu dolgunluğu ya da uzunluğu sağlıyor ama yapısı pek çok rimelden çok çok iyi. Normalde bir rimeli sürdüğünüzde hemen çatır çatur kurur bu hep yumuşak kalıyor. Ve sürerken yumuşacık sürülüyor
bu yüzden bu rimel benim favorilerim arasında. 


Malzemelerimizde bunlar umarım amotörce yaptığım göz makyajımı beğenmişsinizdir. Herkese mutlu pazarlar...

4 yorum:

  1. Renkler güzel görünüyor. Paletteki renkleri tek makyajda göstermek için iyi bir yöntem :)) Ayrıca mega effect'i ve supershock kalemi ben de severek kullanıyorum. Emeğine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
  2. Rimeli çok merak ettim. :)
    Makyaj çok güzel olmuş eline sağlık canım

    YanıtlaSil