22 Nisan 2014 Salı

Süslü kutum -sezon finali


Süslü kutum sezon finaliyle karşınızdayım. Bu son etkinliğimiz olsun. Ama belki yazdan sonra yine başlarız bilemiyorum.  Etkinliği hep devam ettirirdim aslında ama bu etkinlikte çıkan sorunlar beni yıprattı açıkçası. Önceki sorunları ufak tefek hallediyordumda bu son etkinlikte olaylar patladı gerçekten. Etkinliği anlamayanlar kutusunu yetiştiremeyenler etkinlikten çıkanlar etkinlik tarihini geciktirenler alakasız hediyeler gönderenler falan neyse gelelim konumuza. 
Etkinliğimizin hediyelerini ayakkabı kutusundan biraz daha büyük bi kutuya koyabilirsiniz. Kutumuz tabikide süslü olacak. İçini yine kozmetik bakım takı ve biz bayanları süsleyecek şeyler olabilir kırtasiyelik eşyalar olabilir hediyelik eşyalar olabilir. Ve aklınıza gelen herşey olabilir. Farklı farklı şeyler koyup kutumuzun içinide süslüyoruz. 
Katılımlar için 
buseinwonderland@gmail.com 
Adresine katılmak istediğinizi mail atınız. Yanında blogunuzun adresinide yazarsanız sevinirim. Şart değil ama neden katılmak istediğinizi ve benzeri şeyler yazabilirsiniz. Katılmak isteyenlerle ayrı ayrı konuşup etkinşik hakkında bilgilendiricem daha sonra cumartesi günü katılanları açıklayacağım. 

16 mayısta kutular gönderilmeli son tarihiniz o zaman yani. katılımlarınızı bekliyorum herkese sevgiler. :)

4 yorum:

  1. Bu etkinliğinize de katılmak isterim. Neden katılıyorum: yeni birileri ile tanışmayı, tanimadıgim birine hediye hazırlamayı, gelen kutuyu açarkenki heyecanı seviyorum.

    YanıtlaSil