1 Mart 2015 Pazar

avon ultra colour indulgence day lily ruj


Herkese merhabalar. Baharın ilk günlerini yaşadığımız bu zamanlarda pazar günün zevkini çıkarmanızı diliyorum.
Gelelim bu günkü ürün incelememizin konuğuna. Bugünkü ürünümüz avon ultra colour indulgence day lily ruj. Avonun çıkardığı son ruj hakkındaki yorumlarıma geçelim.

Ruj yumuşak bir yapıya sahip. Zaten avonun da iddası yumuşak ve jel bir yapıda olması ki bende iddalarına katılıyorum. Ruj dudakta adeta yağ gibi kayıyor. Dudaklarda hafif bir nemlendirme yapıyor ancak ağırlık hissi vermiyor. Bu yönüylede lipbalmlara benziyor desem yanılmam. 


Yanlız bir sorun var ki sürerken çok zorlandım. Şekilsel olarak çok çekici bir ruj olarak görünsede malesef kesimi nedeniyle dudağa uyum sağlamıyor ve sürmesi daha zor oluyor. Ben sürerken hep taşırdım dudağıma oturmadığı için sonra tekrar düzeltmek için uğraştım. Hoş görünsede rujun kesimi dudağa uygun olarak yapılsaymış daha kolay uygulanırmış diyorum.


Bir sorununuda söylemeliyim ki alınırken dikkat edilsin. Benim genellikle rujlarım hep bu tonlarda olduğundan. Bordo fuşya gibi bir renk almak istedim ve katalogtan bunu seçtim. Ama malesef katalogtaki renklerden daha açık tonlarda renkler veriyor sürüldüğünde. İstediğim rengi karşılamasada normalde bu renkleri sevdiğimden üzülmedim ama sizi bu konuda uyarmak isterim. Mutlaka almak istediğiniz rengin bir ton koyusunu alın.

Teknik bazı sorunların olmasına rağmen rujun yapısı ve duruşu harika o yüzden kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün. Dudağımdaki halide aşağıdaki resimde. Umarım beğenirsiniz... 


10 yorum:

  1. instagramda görünce ışınlandım hemen buraya :D rengi gerçekten tam benlikmiş hemen bir satıcı bulmalıyım <3

    YanıtlaSil
  2. Ahaha iyi yaptın canım evet rengi çok hoş gerçekten alınca seninde yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Rengi çok güzel! Çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  4. Rujun ambalajdaki hali tam hayalimdeki renk ama senin de dediğin gibi lip balm tarzı bir ruj olduğundan fazla renk vermemiş sanırım :) Yine de renk harika sana yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok seviyorum bu renkleri çok teşekkür ederim canım :-)

      Sil
  5. Merhaba bende bordosunu almayi istiyorum ama genelde yorumlarda lipbalma benzetildiği için çizgilere dolmasindan ve dağılmasından korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısal olarak lipbalm ama görünüm olarak ruj yani ikisi bir arada olmuş bu herhangi bir çizgi çizgi gibi bir durumla karşılaşmadım ben dağılma falan olmadı ama kalıcılığıda çok yüksek değil tabi normal rujlar gibi 2 3 saat :)

      Sil