4 Mart 2015 Çarşamba

Bebek yağının yetişkinler üzerindeki faydaları - Johnson's Baby oil


Merhaba. Bugün sizlere bebek yağının yetişkinler üzerindeki faydalarını, hangi cilt tipine sahip bireylerin kullanacağını hangilerimin kullanamayacağını hangi alanlarda kullanılabileceğini anlatan uzunca bir yazı yazacağım. Bebek yağı hassas cilt tipine ve kurumuş cilt tipine sahip ayrıca yıpranmış saçlara sahip insanlar için harika bir ürün.  Gelelim detaylı olarak incelemesine.

Bebek yağını duştan hemen sonra uygulayın ve kurulayın nemlendirmede çoğu kremden daha etkili olan bu yağlar cildinizi yumuşacık bir hale getirecek ve gün boyu bu yumuşaklığı her an hissedeceksiniz. Ayrıca epilasyon sonrası kullanımlarda da çok etkili olan bu yağlar epilasyondan sonra oluşabilecek olan kıl dönmelerini engeller ve daha rahat çıkmasını sağlar.

Peki ya bebek yağlarının bronzlaştırıcı olarak kullanıldığını biliyor musunuz?  Evet bebek yağları bronzlaşmayada yardımcı oluyor. Üstelik güneşin altında cildinizin su kaybetmesini engelliyor ve kötü görünüm sağlayan deri soyulmalarını da engelliyor. Ama ben yine de çok fazla kalmayın güneşin altında derim.

Eveett şimdi gelelim aslında benim de kullanım alanım olan en can alıcı noktaya. Peki ya bebek yağlarının saç uzattığını biliyor muydunuz?  Evet bay bayan hiç farketmeden saç uzatmada etkili bir üründür bebek yağı. Kurumuş yıpranmış maşadan düzleştiriciden boyalardan zarar görmüş saçları canlandırmak içinde birebir. Pek çok cilt bakım uzmanının da önerdiği bu yağlar sayesinde saçlarınız kırıklarından kurtulacak dış etkenlere karşı korunacak ve sağlıklı uzayacak. 
Peki ya saçlara bebek yağı nasıl uygulanır?  Sorusunun cevabı içinde şunları söyleyebilirim.  Normal ve ya kuru saç tipine sahip insanlar saç tiplerine bebek yağını masaj şeklinde uygulayarak 30 dakika kadar beklemeli ve saçlarını şampuan ile yıkayıp durulayıp kullanmalıdır. 
Yağlı bir saça sahip olanlar ise saç diplerine kesinlikle uygulamamalı saç uçlarına doğru uygulayıp tekrar şampuanı ile yıkayıp durulamalıdır. Farkı eminim ki göreceksiniz.

Bebek yağını makyaj temizleyici olarakta kullanabilirsiniz. Islak bir pamuğun üstüne bir iki damla bebek yağı damlatarak makyajınızı kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Şimdi ise en önemli nokta hangi cilt tipine sahip insanlar kullanamaz onu açıklayacağım. Kesinlikle yağlı ve tüylü bir cilde sahip olanlar kullanmamalıdırlar. Çünkü bebek yağının içerisinde badem yağı vardır ve badem yağı zaten yağlı olan bir cildi daha çok tüylendirecek ve sivilcelendirecektir. Yağlı cilt tipine sahip olanlar ise belirli bölgelerini örneğin ayak topuğundaki sertleşmeyi yumuşatmak adına sadece belirli yerlere bebek yağını kullanabilirler.

Piyasada ki her bebek yağıda malesef aynı etkiyi yaratmıyor o yüzden bildiğiniz markaları kullanmanızı öneririm ben Johnson's Baby oil kullanıyorum. Umarım yararlı bilgiler olmuştur...










9 yorum:

  1. Ne zamandır kullanmıyordum sayende yeniden hatırladım :)) Özellikle epilasyon ve duş sonrası gerilen cilde çok iyi geliyor gerçekten de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen birebir :) iyi bari hatırlatmış oldum kullanırsın :D

      Sil
  2. Çok memnun olurum teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba ,
    İzmir Leydisinin Blog keşif etkinliğinden geldim..
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tabiki bende sizin blogunuzu ziyaret edeceğim :)

      Sil
  4. Bloğunu keşif etkinliğinde gördüm izlemeye aldım :) Bana da beklerim Sevgiler :) <
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Bloğunu keşif etkinliğinde gördüm izlemeye aldım :) Bana da beklerim Sevgiler :) <
    http://kirmiziruganayakkabilarim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. www.bakiciilan.net / 0532 064 03 31 tamamen ücretsiz google ilanınızın üst sıralarda yer alması ücretsiz olarak bakıcı arayanlara ve bakıcılara ulaşma imkanı. Kategoriler ; bebek bakıcısı ilanları, bebek bakıcısı aranıyor, bebek bakıcısı iş arıyor, çocuk bakıcısı, hasta bakıcısı, yaşlı bakıcısı, dadı, hemşire, refakatçi, ev işlerine yardımcı yatılı ve gündüzlü yerli yabancı personeller. Yüzlerce firmanın binlerce iş arayanın bulunduğu site. www.bakiciilan.net / çocuk bakıcısı/ bebek bakıcısı/ hasta bakıcısı/dadı/hemşire arıyorum diyenler...

    YanıtlaSil