2 Şubat 2016 Salı

La Roche - Posay Effaclar Duo(+)



Herkese merhaba. Bugün sizlere fazlasıyla gecikmiş bir ürün yazısı yazacağım. Sürekli bugün yazıcam yarın yazıcam akşam yazıcam sabah yazıcam diye ertelediğim bir ürün yazısıydı sonunda yazıyorum. Uzatmadan yorumlarıma başlayayım.








Öncelikle nemlendirme etkisinin olduğunu gözlemleyen bloggerlar olmuş ancak ben nemlendiriciliğini göremedim hatta cildim daha fazla kurudu.
En beğendiğim özelliği ise parlamaya karşı mükemmel bir etki göstermesi. Yağlı ve karma ciltlilerin en başa çıkılmaz yanı cildinizde özellikle T bölgenizde parlama olmasıdır. Sabah sürmeme rağmen akşama kadar kesinlikle parlamayla karşılaşmadım. Sırf bu yüzdem alınabileceğini düşünüyorum. 
Gözeneklerim oldukça fazla ve belirgin. Tamamen kaybolmadılar ancak bir sıkılaşma hissediyorum. Belki bir kaç tüp bitirdikten sonra gözle görülür bir etki yaratır.
Son olarak sivilcelere etkisini konuşacak olursak. Hormonal problemlerim var ve bu nedenle yağlı ve sivilceli bir cildim var ve bununla uğraşmak gerçekten normalden daha zor. Bu yüzden direk sicilcelere etkisi olmadı.  Ancak düzenli kullandığım için yeni sivilcelerin çıkmasını yavaşlattığını söyleyebilirim. İlk başlarda cildi kusturuyor. Hatta sivilcelerin etrafında soyulmalar olabiliyor böyle bir sorunla karşılaşırsanız korkmayın.
Eğer çok fazla problemli bir cildiniz yoksa karma bir cildiniz ve arada çıkan sivilceleriniz varsa kesinlikle etkili olacağını düşünüyorum.  
Ben düzenli kullanıma devam edeceğim ancak ürünün yarısından sonra ilaç takviyesi yapmayada başladım ayriyetten yüzüme ilaçta sürüyorum. Sizlere tabiki de kullandığım ilacı yazmayacağım bunun için problem çekiyorsanız doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim ancak ilaç dışında La roche posay im temizleme jeli ve toniğiyle birlikte dermokozmetik bakımımın toplu haldede bir yazısını yazmayı düşünüyorum.  

Sorularınız, aklınıza takılan birşeyler varsa lütfen bana ulaşın. Seve seve yardımcı olmak isterim.
Sevgiler :)

10 yorum:

  1. Canım onlar hakkında da yorumlarını bekliyorum mutlaka. Bir de ''Eğer çok fazla problemli bir cildiniz yoksa karma bir cildiniz ve arada çıkan sivilceleriniz varsa'' demişsin ben aynen böyle cilde sahibim. Almalı mıyım yoksa daha iyi ürünler bulabilir miyim ? :) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence denemelisin :) ama tüm yüzüne sürmek yerine sivilce olan bölgeye uygula sadece yoksa cildini çok fazla kurutur. Ve ya yanında yağsız su bazlı gibi nemlendiriciler kullanabilirsin :)

      Sil
    2. bence denemelisin :) ama tüm yüzüne sürmek yerine sivilce olan bölgeye uygula sadece yoksa cildini çok fazla kurutur. Ve ya yanında yağsız su bazlı gibi nemlendiriciler kullanabilirsin :)

      Sil
  2. La Roche Posay marka ürünleri seviyorum ancak bu ürünü denemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum. Kaliteli ürünleri var bence :)

      Sil
  3. Benim de bu ay bitenlerim arasında :) severek kullanıyorum. Hele yazın yağlı cildime şahane geliyor. Şu sıralar sivilce problemlerim had safhada. Bu yüzden çok da işe yaramadı. Aynı şekilde hormonal ve gece iki tane ilacı dönüşümlü kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dermokozmetik bir ürün olduğundan rahatsızlıklara kesin bir sonuç vermiyor doğal olarak ama rahatsızlık çekmeyip çeşitli nedenlerden problemi olanlar için mucizevi bir ürün :)

      Sil
    2. Plus'ı çıkınca beğenmeyenler çoğunlukta. sen ne düşünüyorsun bu konuda. Acaba bundan mu bu kutusu pek işe yaramadı diye düşünmeye başladım o.O

      Sil
  4. daha önce duosunu kullandım şimdi + ını aldım severek kullanıyorum sivilcelerim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duosunu bilmiyorum ama umarım + sındanda memnun kalırsın :)

      Sil