25 Mart 2016 Cuma

Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyu


Herkese merhaba. Uzun zamandır yoktum . Bir süre izin verdim kendime . Daha doğrusu yoğun ve yorucu günler geçirdim. Ve ufak ufak dönmeye başladım. İlk yazıma da Vissmate in yeni nesil çamaşır sularını anlatarak başlamak istiyorum.

Herkes bilir çamaşır suyu her ne kadar adından da anlaşılacağı gibi çamaşırlar için olsa da annelerimizden gelen bir gelenekle evin diğer bölgelerinde de özellikle zorlu bölgelerde uyguladığımız bir ürün.


Annemin çamaşır suyunun daha temiz yapacağı inancıyla evdeki her yeri yıkayıp ay ben zehirlendim galiba Buse diyip yattığı zamanları biliyorum. Üstelik zararlı olduğunu bile bile bu huyundan vazgeçmiyor bu da ayrı bir durum.

İşte tam da artık anne sana çamaşır suyu artık yasak dediğim zamanlarda Vissmate imdadımıza yetişti. Aslında çamaşır suyu densede formülü biraz daha farklı sanırım. Çamaşır suyuna göre daha yoğunlaştırılmış bir formülü var . Benim ki gibi çamaşır suyu kullanan annelere alternatif olarak üretilmiş olmalı. Üstelik hafif çamaşır suyu kokusu olsada 4 farklı koku seçeneği ile bu koku biraz bastırılmış ve normal çamaşır suları kadar rahatsız edici değil.  Yani kısacası annem artık çamaşır suyu zehirlenmesi geçirmeyecek. Ve bende bu ürünü rahatla kullanabilicem.



Vissmate te en dikkat çekici özellik mutfakta bulaşıktan tutun banyoda klozete kadar kullanım alanının olması. Ayrıca yoğun olmasından kaynaklı halk tabiriyle çok bereketli bir ürün . Uzun süre dayanıyor. Kısacası ben Vissmate i çok sevdim. Ürünler bana firma tarafından yollandı. Ben deneyimleyip sadece sosyal medyada paylaşırım diye düşünmüştüm. Çünkü daha çok kozmetik ,bakım, aksesuar ağırlıklı bir blog yazıyorum. Ama bu ürün yorumumu sizlerle paylaşmak istedim ki sizde deneyimleyin diye. Hep kozmetik olacak hali yok di mi ama?

Yazılarımı genellikle sizlerle muhabbet eder şekilde yazıyorum. Sizde görüşlerinizi sorularınızı alttaki yorum kısmına yazarak muhabbetime katılabilirsiniz. Herkese sevgiler...

1 yorum:

  1. ben de seviyorum Vissmate yi kokusu da hiç rahatsız edici değil :)

    YanıtlaSil