16 Mayıs 2016 Pazartesi

Gosh x- ceptional wear fondoten -12 Natural


Herkese merhaba. Bu gün sizlere neredeyse bitmek üzere olan deneyimlemek için oldukça vaktimin olduğu bir fondötenden bahsedeceğim. zaten resimdeki amblajından da anlaşılır bayağı kullanılmış olduğu. Lafı uzatmadan geçelim ürün hakkında konuşmaya.


Ürünün içeriğinde E vitamini varmış. Bu da nemlendirmek için oldukça iyi bir özellik.
Çok ama çok hafif bir yapısı olduğunu düşünüyorum.  Ciltte hiç ağırlık yapmıyor sanki gerçekten nemlendiriciymiş gibi cilt onu emiyor. Bu nedenle sağlıklı doğal bir cilt görünümü elde ediyorsunuz.

Ürünün kuru ciltliler için olduğu söylenmişti. Ama ilgili kişi en açık renk bu seride olduğu için bana bunu verdi. Yine de yağlı olan cildimde ciddi derecede bir yağlanma ve parlama gözlemlemedim.

Renk konusuna gelince evet yukarıda da söylediğim gibi en açık rengini aldım.(Yani sanırım ) Hepte daha açığının arayışı içinde olacağım. Tabi bu bembeyaz tenli olduğum için değil. Evet açık tenliyim ama bir Elçin Sangu gibi değilim tabi. (Elçin Sangu demişken ona hangi kapatıcıları uyguluyorlar acaba?) Her neyse konudan sapmayayım. Sanırım cildim fondötenlerin içinde bulunan bir maddeye reaksiyon gösteriyor. Bembeyaz renk yüzüme sürdüğümde 2 dk içerisinde 2 ton daha koyulaşıyor. hatta bazılarının yüzümde allık gibi pembeleştiğine bile şahit oldum . Bu yüzden acaba içindeki hangi maddeye reaksiyon gösteriyorum . O madde olmayan bir kapatıcı var mı? çok merak ediyorum. Gosh yanılmıyorsam Danimarka menşeili bir marka. Sanırım bu yüzden renk skalası diğerlerine göre daha açık. Bu üründe de hafif  koyulaşma gözlemlesem de diğer markalar gibi çok fark edilebilir olduğunu düşünmüyorum.

Kapatıcılığına gelirsek söylediğim gibi hafif yapılı bir ürün . Bu yüzden yoğun bir kapatıcılığı yok. Eğer çok kusurlu bir cildiniz yoksa ideal. Ben biraz kapatıcılığa önem veren bir insanım ama şu renk problemime biraz da olsa çare olduğu için artık makyaj çantamdan eksik etmeyeceğim. Ama keşke daha büyük boyları da üretilse. Çünkü çok küçük ve hemen bitiyor bunu da söylemeden geçmeyeyim.





Güncelleme: En açık renginin satıcının söylemiyle bu olduğunu söylemiştim ancak dünkü alışverişimde bir ton daha açık renginin olduğunu keşfettim. Koyulaşma payınıda katarsak cildime tam oldu diyebilirim. Artık hiç yanımdan ayırmam ;)



8 yorum:

  1. artık bb ve cc krem dışında ürün kullanmaz oldum bu tarz ürünler maalesef bende sivilce yapmakta :(

    YanıtlaSil
  2. Bende özel gün dışında fondötenlerimi kaldırdım bb krem kullanıyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim problemli bir cildim olduğu için bb bana yetmiyor malesef

      Sil
    2. Benim problemli bir cildim olduğu için bb bana yetmiyor malesef

      Sil
  3. Herkes gibi ben de fondöten kullanmaktan vazgeçtim. Zaten eskiden de sevmezdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla keçke hiç birini sürmicek kadar kusursuz olsak ama yok malesef

      Sil
  4. bb krem kullanıyorum ben de fondöten çok nadir kullanıyorum

    YanıtlaSil