30 Mayıs 2016 Pazartesi

Rımmel London Volume Colourıst maskara


Herkese merhaba.  Bugün sizlere neredeyse bitirmek üzere olduğum bir üründen bahsedeceğim.  Yaklaşık 1 2 ay önce arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. Ancak onunki gibi benim beklentilerimi pek karşıladığı söylenemez.
Ürünün fırçası kıl formda. Uygulaması zor değil. Ancak kirpikleri bence çok yapıştırıyor. Ayrıca uzatmıypr ve dolgunluk vermiyor. Yani anlayacağınız. Bir maskaradan beklediğimiz hiç bir şeyi yapmıyor.



Aşağıda gördüğünüz fotoğrafta kirpiklerimin bu görünümü sağlaması için çok uğraştım. 4 kat mı 5 kat mı sürdüm hiç hatırlamıyorum.  Ancak çok lat sürdüğüm kesin. Dolgunluk sağlamak için malesef şart. Kirpikleride kıvırmadığı için kirpik maşası kuşlandım hatta inanmayacaksınız ama yapışan kirpiklerimi ayırmak için tek tek iğne kullandım. Tek iyi yönü topaklanma yapmamasıydı.


Uzun lafın kısası beğenmedim. Beğenmek için çok uğraştım ama beğenrmedim. Yukarıda gördüğünüz kirpiklere sahip olmak için beni çok uğraştırdı. Beğenmediğim ürünleri nedense yazmak içimden gelmediği için geciktiriyorum. Bu da gecikmiş bir yazı oldu. Son söz: eğerzaten uzun kirpiklere sahipseniz alıp kullanabilirsiniz. Günlük kullanım için ideal olduğunu düşünüyorum.

7 yorum: