23 Temmuz 2016 Cumartesi

Farmasi kaş ve kirpik serumu...


          Öncelikle yazıma ülkemizde yaşanan acı olayları lanetlediğimi belirterek başlamak istiyorum. Keşke hiç yaşanmasaydı ama bu olayla dünyaya Türklerin vatan için neler yapabileceğini vatan uğruna nasıl Türk Kürt diye ayırdıkları insanların kardeş olabileceğini herkese göstermiş olduk.

          Lafı uzatmadan yeni ürünümüzü tanıtmaya başlıyorum. Bugünkü konuşacağımız ürün Farmasi kaş ve kirpik serumu.


          Ürünün en büyük amacı tabiki kaş ve kirpik köklerini uyararak yeniden çıkmasını sağlamak. Ayrıca ileri vadede kaş ve kirpiklerinizin dökülmesini önlemek ve sağlıklı bir görünüm sağlamak.



          Ben uygulamasını şu şekilde yapıyorum. Makyajımı temizleyip kuruladıktan sonra maskara kısmıyla kirpiklerimi tarıyorum. Sonrasında ucundaki turuncu fırçasıyla sanki eyeliner çekiyormuşcasına kirpik diplerine sürüyorum.

        Şimdi işe yarıyor mu yaramıyor mu? Ona gelelim.

          Ben ürünü hiç kaşlarımda kullanmadım. Sadece kirpiklerimde kullandım. Sol gözümdeki kirpikleri yanlışlıkla yakmıştım. Nasıl olduğunu sorarsanız bileklik yaparken ipin kenarını çakmakla yakayım dedim ve alev aldı :D kirpiklere çok önem veren birisi olduğum için çok üzüldüm.  Yarısı kısa yarısı uzun kirpiklerim oldu. Tam o sıralarda elime farmasi kataloğu geçti ve çaresiz hemen sipariş ettim.  Çok düzenli kullandığım söylenemez ama kullanmaya başladıktan 2 hafta sonra kirpiklerim eski halini aldı.

          Gelelim bir can alıcı soruya daha. Peki ya kirpiklerimi normalden daha fazla uzatırmı?
          Yeni kirpik oluşumuna sebep olabilir belki ama normalden daha fazla uzatmıyor. En azından benim tecrübem bu.

          Tabii yinede bu tür serumların kullanılması gerektiğinden yanayım. Hergün rimel sürüyoruz ve çoğu zaman kirpiklerimize zarar veriyoruz. Onları kurutuyoruz. Eğer kirpiklerimizi tek tek elimize almak istemiyorsak bu tür serumlarla bakım yapmamız şart diyorum ve kesinlikle farmasi kaş ve kirpik serumunu öneriyorum.


8 yorum: