24 Eylül 2016 Cumartesi

Loreal paris Infallible 24H Matte



Herkese merhaba bugünkü yazımda bahsedeceğim ürün loreal paris in 24 saat kalıcı mat fondoteni. Bendeki rengi 11 vanilla.


Fondoten tam anlamıyla yağlı ciltler için yapılmış. Pudralı yapısıyla gün içerisinde kesinlikle parlama yapmıyor. Hatta engelliyor. Bu yüzden pudralı yapısını çok sevdim.
Kapatıcılığı ortayla yüksek arası diyebilirim. Oldukça yoğun. Fazlasıyla problemli ciltlerin seveceğini düşünüyorum.  Ancak haricinde kalan ciltlerin günlük kullanımda pek tercih etmemesini öneririm. Çünkü fazlasıyla yoğun gelebilir.

Fondotenin 24 saat kalıcılığını pek test edemedim. Alırken en açık renk olduğu söylenen fondoten yine bana koyu geldi o yüzden evde bir kaç saat deneyebildim. Ve buna rağmen 24 saat iddasını fazla buluyorum.

Ben ürünü malesefki yine beyaz fondotenle karıştırıp rengini açıp kullanıyorum. Bu sebeple birazda olsa yapısını kaybediyor.
Cildiyle uyumlu olabileceğini düşünen herkese öneririm.


5 yorum:

  1. Yağlı cildim olsa düsünebilirdim canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. elimdeki bir kaç fondöten inşallah biterse alıp deneyeceğim...

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz mat bitişli sürerken çabuk kuruyan ürünleri en güzel makyaj süngeri ile dağıtabilirsin canım. Hem o katı duruşu ağırlığı fazlalığı alırsın hem daha rahat sürersin :*

    YanıtlaSil