20 Ağustos 2014 Çarşamba

avon extreme nude ruj





Selammm... Bu gün de avonun övüle övüle bitirilemeyen bir rujuyla birlikteyim. Çok uzun zamandır nude bir ruj istiyordum. Pek çok kişinin aksine avon ürünlerini severim ama bu sefer malesef bir şanssızlık yaşadığıma inanıyorum. Çok istedim diye oldu heralde böyle. Koskoca firmanın başarısız olduğu nadir ürünlerden birini seçmişim kendime meğer. 



Aslında yapısal olarak çok iyi yumuşacık ve dudağı çok iyi nemlendiriyor ama gel gör ki renk vermiyor. Aşağıdaki rengi elde etmek için kaç defa sürdüm bilemiyorum ama resmen ruju yedim.

Bu ürünün rengini aslında maybelline baby lıps e çok benzettim. (Yazıya tıklayarak o yazımıda okuyabilirsiniz.) 
Aslında ruj güzel sayılır dudağımda güzel durdu ama benim beklentim daha başkaydı sanırım. Bu renklerde bir ürün isteyenler için kesinlikle çok ideal ama öte yandan benim hayalimdeki gibi yoğun bir renk isteyenler varsa başka rujlara yönelmesini öneririm.




6 yorum:

  1. Avon ürünleri pek de başarılı değil ne yazık ki.Bende 3 tane ruju var sadece celestial rengi güzel kalıcıkları hepsinin de kötü maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef oldu bi kerr avona karşı bi zaafım var neden bilmiyorum düştük bi hataya işte :(

      Sil
  2. Avon kullanırım bende ama bugüne kadar öyle adam gibi renk veren bir rujuna rastlayamadım malesef. Seninkine gelecek olursak oldukça hoş duran doğal bir renk ama sanırım beklentini karşılamamış:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel duruyor ama ben başka bişey hayal etmiştim ondan üzüldüm :-(

      Sil
  3. rengi çok hoş :)
    banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com
    sevgiler

    YanıtlaSil