18 Ağustos 2014 Pazartesi

nıvea AQUA SENSATION canlandırıcı bakım kremi


Herkese merhaba. Bugün çok ama çok güzel bir ürünle karşınızdayım. Geçenlerde watsons alışverişim sırasında bir cilt analizi yaptırdım. Bu cilt analizi uzmanlarını belli aralıklarla yakalayabilirsiniz. Yaptırdığım zaman milyon tane şey öğrendim cildimle ilgili ama şimdi size sadece konumuzla ilgili olanlardan bahsedeceğim. 




Öncelikle bildiğim bir şey söylendi cildimin çok yağlı olduğu ama devamı da geldi tabi cildim çok nemsiz kalmış ve nemsizlikten ölüyormuş nerdeyse nemlendirici kullanımına çok dikkat etmem kullandığım üründe yetersizmiş zaten ve oradaki uzmanın önerisiyle bu su bazlı nemlendiriciyi aldım. 


Su bazlı bütün ürünlere zafım var zaten benim. Bu tür ürünler cildimin nefes almasını engellemiyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor. Bu üründe de en çok sevdiğim özelliklerden biri su bazlı oluşuydu o yüzden.



Yapısından bahsedecek olursak yumuşacık bir yapısı var. Diğer kremlerden farklı ve çok hoş. Bu kesinlikle anlatılmaz alıp denemeniz gerek diyebiliyorum sadece.


Cildimdeki etkisini konuşacak olursak. Bilimsel bir şeyle açıklayamam bunu. Ancak tekrar cilt analizi yapan bir yer bulabilirsem bunun kesin sonucunu söyleyebilirim. Ancak hissi olarak şunları söyleyebilirim ki cildim daha yumuşak olmaya başladı. Yüzüm hala yağlı olsada eskisine oranla yağ oranında da bir dengelenme başladı. Ve bundan olsa gerek aşırı sivilcelenmemde bir azalma başladı cildim gittikçe pürüssüzleşiyor. Ta bi herkeste aynı etki olurmu bilemiyorum. Ama bu ürün kesinlikle benim için yapılmış gibi. Güzel bir ürün bu yüzden şiddetle öneriyorum. 

Umarım şu sıralar yeni bir nemlendirici arayan arkadaşlarımıza yardımı dokunmuştur. Herkese iyi günler... 

1 yorum: