15 Mayıs 2015 Cuma

baby lips electro pink shock


Merhaba. Bugün sizlerle hemen hemen herkesin bildiği baby lipslerin electro serisi hakkındaki yorumlarımdan bahsedeceğim.
Bizim zamanımızda liseye yeni geçmiş genç kızların ailesiyle kendi arasındaki ruj sürme imtihanının baş kurtarıcılarındandı lip balm.

-Kızım rujmu sürdün sen?
-Ehe ehe yok annecim dudak koruyucu bu yaa dudaklarım çok yara oluyo acıyoda. :-) 
Gibi benzer konuşmalara hemen hemen herkes şahit olmuştur. Tabi bilemiyorum şimdiki gençlerde öyle mi. Ama o gençler için çok uygun bir lip balm bence.
Her neyse küçük bir sohbetin ardından gelelim asıl konuya. Daha öncede yazdığım baby lips serisine benziyor yapısal olarak. Ancak bu lip balm serisi sanırım biraz daha yağlımı desem bilemedim.  Sürdüğümde sanki dudaklarıma yağ dürmüşüm gibi hissettim oldukça kaygan. Ürün 8 saat nemlendirne vaad ediyor ama bende çoğu blogger arkadaşım gibi bunu fazla buluyorum. 


Ürün malesef zaten çatlamış olan dudaklarınızı tedavi eder mi bilemiyorum.  Ama öncesinden düzenli olarak kullanmanızda kesinlikle olabilecek hasarları önler diye düşünüyorum. 
Ben sanırım birazda rengi için aldım. Mükemmel bir lip balm olduğunu söyleyemem ancak fiyat ortalamasına bakarsak oldukça iyi ve günlük kullanım için çok uygun...





13 yorum:

  1. Rengi gerçekten alınası <3

    YanıtlaSil
  2. bende orange olanını aldım hafif turuncumsu :) bu da güzelmiş bide nanelisi var onu da almak istiyorum :) bu arada bloğuma geldiniz mi bilmiyorum ama beklerim =) kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. Pink punch ile arasında renk olarak fark var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pink punch ı denemediğim için kesin bişey söyleyemem

      Sil
  4. Çok doğal bitişli duruyor yahu, almak lazım havalarda böyle güzelken!

    YanıtlaSil
  5. Çok doğal çok hoş, her ne kadar parlaklıktan hoşlanmasam da.

    YanıtlaSil
  6. ben bugün özdilek ten aldım zaten 5 liraydı birde maybelline ürünlerinde yüzde kırk indirim vardı üç liraya aldım 2 tane

    YanıtlaSil