4 Mayıs 2015 Pazartesi

beach nail art - sahil nail art


Herkese merhaba. Yaz geliyor ve bence artık yaz nail artlarına başlamalı diye düşündüm ve size sahil nail artı yaptım biraz erken yapmış olabilirim ama olsun. Bu arada bazı izleyiciler sitenin çok yavaş olduğunu söylemiş bu konu hakkında nasıl hızlandırabilirim diye çalışıyorum. Ancak yavaşlatmamak adına da artık büyük boyutlu resimler çok fazla kullanmayacağım o yüzden resimleri detaylı incelemek için üstüne tıklayıp daha büyük inceleyebilirsiniz.
Lafı uzatmadan gelelim nail artımızın yapım aşamalarına. 


Öncelikle mavi renkli bir ojeyi sürüyoruz. Altına kumunu çiziyoruz. Ben bu nail artta gerçek kum kullandım şefaf oje sürüp üstüne kum serpiştirdim. Ama kum renginde bir ojede sürülebilir tabi.
Ardından bulutları rastgele çiziyoruz ve işaret parmağımıza şezlongta uzanan kızımızı resimdeki aşamalarla çiziyoruz. Dilerseniz m çeklinde martılar ve güneşte çizebilirsiniz.


Biraz neşe katmak için güneşe güneş gözlüğü ve ağız çizebilirsiniz. Daha sonra ters üçgen yapıp altına düz bir çizgi ve üstüne yatay küçük bir çizgi çizdiğinizdede kokteyl bardağınız hazır. 
Hemen yan taraftaki kız siluetinde neden ayrıntıya girmeden geçmişim hiç bilmiyorum sanırım unuttum. Vücudunu ve kafasını aynı şekildeki gibi çiziyoruz asıl vücut hatlarını ise sonradan çizdiğimiz bikinisiyle tamamlıyoruz. 
Son olarak yeşilsiz olmaz kahverengiyle düz dalları çizdikten sonra yeşillerlede dalların etrafına çizikler atıp ağacımızı ve nail artımızı tamamlıyoruz. 
Umarım beğenmişsinizdir herkese bol güneşli günler :)




3 yorum:

  1. Süpermiş 😊instagramda Candytap_78 kullanıcı adıyla takipteyim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba çok hoş bir blogunuz var takipteyim, bende sizi görmek isterim blogumda sevgiler.. :)

    YanıtlaSil