21 Mayıs 2015 Perşembe

gosh lip lacquer 003 sweet lips


Merhaba. Bugün sizlerle gosh lip lacquer yorumlarımı paylaşacağım. Adında lip olmasa gerçektende size bu ürünü oje diye yutturabilirdim. Ama bu gördüğünüz bir parlatıcıdan başka birşey değil desem yanlış konuşmam. 
Böyle farklı bir tasarımı olduğu için şans tanıdım ürüne. Marjinal şeyler hep hoşuma gitmiştir çünkü. Gelelim bu güzel tasarımlı ürünün yorumlarına.
Öncelikle söylemeliyimki çok kalıcı değil birşeyler yemediğiniz sürece zorlarsanız anca 2 saat dayanıyor aksi taktirde dakikalar içerisinde silindiğini görebilirsiniz. 
Fırçası çok kıvrık değil ve düze yakın sürerken çok etkilediğinide düşünmüyorum.


Pigmentasyon olarak biraz düşük. Aşağıdaki rengi yakalayabilmek için belkide 10 kat sürmüşümdür hatırlamıyorum bile.  Bu yüzden dudaklarınız durduğu yerde habire kayıyor gibi oluyor. Tek kat sürdüğünüzde ise şefaf bir parlatıcıdan farksız oluyor. Ama neyseki yapış yapış değil. 
İlginç olmasıdan ötürü çok merak edilen bu ürünün içinden harikalar yaratan bir şey çıkmasını beklerdim o yüzden ortalama bir ürün diyebilirim. Ürün sanırım 25 lira civarlarındaydı. Böyle bir ürün arayanlara ise indirimi beklemelerini öneririm.







12 yorum: