8 Nisan 2016 Cuma

Avon Glow Bronzing Pearls (Allık)


Herkese merhaba. Bugün sizlere uzuuun zaman önce aldığım avon Glow Bronzing Pearls top allıklar hakkında yorumlarımı paylaşacağım.  Neredeyse bütün blogger arkadaşlarım ve hatta türk halkı gözlemlediğime göre tam bir bronzluk hastası.  Çevremdede çok fazla bronzer kullanıldığına şahit oluyorum. Ancak ben
nedense hiç ama hiç sevmiyorum. Benim için ne kadar beyaz o kadar iyi. Cins birisiyim ben belkide ondan.
Ama geçenlerde hangi katalogtaydı hatırlamıyorum çok indirimliydi ve 3 tane aldım. Hatta instagram sayfamda da geçte olsa paylaştım.  2 si kendim için 1 i ise hediye. Şimdi gelelim ürünün detaylarına.

İki farklı rengi anlatacağım .


Sol taraftaki warm sağdaki ise deepest bronze . Warm  , deepest bronze a göre biraz daha açık . ve pembe alt tonu var. (Her ne kadar resimde çok belli olmasa da) 
Kullanımına gelirsek ; ben oldum olası top allık kullanamam. ve tabi ki yine kullanamadım. Fırçayı sürüyorum sürüyorum bir türlü istediğim rengi alamıyorum. Yüzümde çok açık kalıyor bronzluk.
Ayrıca mat gibi görünmesine rağmen ışıkla belli olan hafif ışıltısı var. Hoşuma giden yönlerinden biri bu oldu.
Kalıcılığı çok iyi derecede değil günde 1 2 kez tazelemeniz gerekiyor. Onun dışında çokta kötü sayılmaz. Bir de ben top allık kullanmayı öğrendiğımde tam süper olacak.

3 tane aldım 1 tanesi de hediye demiştim. O 1 tanesini sizin için instagramda hediye edeceğim. Keşke mükemmel bir ürün olsaydı ama benim haricimde bu ürünü severek kullananlarda vardır diye düşünüyorum. O yüzden takipte kalın diyorum. Herkesi öpüyorum.


3 yorum:

  1. Top allık fırçayla buluştuğunda bende toplar hep yerlere yuvarlanıyor :) Ama bunların tonları çok hoş görünüyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tonları güzel uygulamayı becerebilindiğinde :-D

      Sil
  2. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca bir de farklı bir çekiliş var beklerim sevgiler

    YanıtlaSil