26 Ağustos 2016 Cuma

Nyc HD color quattro


Herkese merhaba bugün bahsedeceğim ürünüm nyc nin renklerini çok severek aldım 823 nolu a kiss on the hudson adlı minik paleti.

Bu tonlardaki farları çok seviyorum.  Günlük kullanımada çok uygun buluyorum. Ancak üzücü bir noktayla
başlamalıyım ki pigmentasyon çok zayıf ve göründüğü gibi renkleri vermiyor. 10 luk sistemde benden bu özelliği ile -2 puan aldı diyebilirim.



Far biraz tozutuyor. Ve yoğun bir uygulama yapmaya çalıştığınızda da gmz kapağınızda değişik toz katmanları görebiliyorsunuz. Bu çok önemli bir eksiklikki bu yüzden -2 puanda burdan.


Renkler yukarıda gördüğünüz gibi. En koyu halleri bu şekilde. Yinede çok hafif makyaj yapmak isteyenler için uygun olduğunu söyleyebilirim.
Palet küçük ve çantada taşınmaya çok uygun. Ancak içinden çıkan minik aplikatörü tahmin edersiniz ki işlevsiz. Bu yüden -1 puanda burdan vermek istiyorum.

Yukarıda gördüğünüz renklerde paletlerin yakından görünüşü. Sol taraftaki renkler aynı gibi görünsede biri daha sedefli duruyor.

Ürün kötü özellikleriyle benden -5 puan alıp 5 puanda kaldı. Yani ortalama bir ürün diyebiliriz.

Ayrıca bu puanlama sistemini sevdiniz mi? Sevmediniz mi? Merak ediyorum. Yorumlarınıza göre bir daha ki yazılarımdq böyle devam edeceğim..

9 yorum: