1 Nisan 2017 Cumartesi

Maybelline New York The Blushed Nudes Palet


Herkese merhaba. Bugün ilk çıktığı günden bu yana büyük bir heyecan yaratan Maybelline New York The Blushed Nudes paletinden bahsedeceğim.

Bir süredir denediğim bu palet nude olması nedeniyle beni benden aldı. Pembe tonlarını çok seviyorum. Her ne kadar pembe tonlarında makyaj yaptığımda ağladın mı? Diye tepki alsamda... :-D


Palet 12 renkten oluşuyor. Çoğunlukla sedefli ve simli bir yapıya sahip.
Ancak çok kuru bir yapısı var. Ve uygulandığında palette durduğu gibi simli bir etki oluşturmuyor. Yinede mat severler için güzel bir palet.


Farlar tozutma yapmıyor.  Üsteki renkler alttaki renklere göre daha açık tonşar ve alttakilere göre biraz daha pigmentasyonu zayıf. Ama alttaki renklerin pigmentasyonunun iyi olduğunu düşünüyorum.
Sağ alt köşede duran bordomsu simli far alırken beni çok heyecanlandırmıştı. Ancak uygulandığında düz siyah ve simsiz görünmesi beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Diğer tüm renkleri günlük makyajımda severek kullanıyorum. Üstelik farlar karıştırılarak kullanmak için uygun. İndirimde 25 tl civarlarında almıştım. Bu sebeple fiyatına göre iyi olduğunu düşündüğüm bir palet oldu...

4 yorum:

  1. Tozuttugunu okumustum elim hic gitmedi o yüzden bu palete. Teşekkürler canım yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence çok fazla tozutmuyor ;) rica ederim canım 😘 😘 😘

      Sil
  2. güle güle kullan o kadar çok far paletim var ki bu da hep aklımda :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun çok paletin varsa benzerleride vardır zaten ;)

      Sil