20 Kasım 2013 Çarşamba

can sıkıntısı alışverişi ;)



Evet geçenlerde çok sıkıldım ve sıkıntıdan bunları aldım. Hani bazen bi yere gidersiniz ve oradan çok güzel şeyler alacağınıza eve döndüğünüzde çok güzel yeni cicilerinizin olacağına kendinizi inandırırsınız ama istediğinizi alamaz bulamaz almak için alır ve eve hayal kırıklığıyla dönersiniz öule bir günümde yaptım bu alışverişi yine de kötü şeyler aldım sayılmaz. Bakalım neler aldım.



Öncelikle botanıcs far. Bunu bi arkadaşımın önerisiyle aldım. Çok beğenerek kullandığını söyledi ancak benim henüz kullanma şansım olmadı.


Bu da şefaf rimelim lise yıllarında makyaj yasakken bir numaralı kurtarıcım. Renk tabiki yok kıvırmanında çok güçlü olduğunu söyleyemem ama ben seviyorum makyaj yapmak istemediğim günlerde en azından bunu sürüyorum.



Bu da lise yıllarında kullandığım dudak koruyucularından. Dudaklarım oldukça beyaz ve bende çok kırmızı duruyorlar annem kızdığında anne ruj sürmedimkiii bunlar dudak koruyucu diye atlatabiliyordum. 


Bu takılarıda çok beğenerek aldım başka renklerinide almayı dülünüyorum.
Umarım sizde almak için almak zorunda hissettiğiniz alışverişler yapmaz gönül rahatlığıyla sitres ata ata alışverişler yaparsınız hepinize iyi akşamlar... :-D

6 yorum:

  1. Bileklikler çok tatlıymıs ya:) Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Botanics far ben de kullanıyorum, çok doğal ve güzel duruyor :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba, farlarının rengi oldukça güzelmiş güzel günlerde kullanman dileğiyle :))

    YanıtlaSil