27 Ocak 2014 Pazartesi

Süslü Kutum eşleşmeleri


Üzgünüm daha erken yazmalıydım. Ama bugün ufak bir rahatsızlık yaşadım. Spora başlamıştım bugün ikinci günümdü ve tansiyonum düştü bir süre baygınlık geçirmişim. Bu saate kadar halsiz yattım. Biraz gücümü toplayabildim ve yazıyorum.

işte eşleşmeler böyle;

Buse in Wonderland - Melodie

sizden tek ricam kendinize hediye ne gelmesini istiyorsanız öyle kutunuzu hazırlayın. Bilinmeyen adı duyulmamış markalar koymayın sizde kutunuzda kullanılmış bir ruj ya da kurumuş bir maskara almak istemezsiniz. Gözünüze zarar vercek adı bilinmeyen markalar kullanmak istemezsiniz.Benim daha önce katıldığım etkinliklerde yarısına kadar bitmiş ojeler geldi mesela. Yinede sesimi çıkarmayıp o blogu övdüm. Ama yinede hoş şeyler değil. Dediğim gibi herkes kendine alır gibi alışveriş yapsın. veee deee tabi ki en önemlisi kutularımızı süslemeyi unutmuyoruz süslü mü süslü kutularımıza koyuyoruz hediyelerimizi güzelce paketliyoruz. Ben kutumun içindeki hediyelerin bir kısmını da paketlerle süslemeyi düşünüyorum. Dilerseniz siz de öyle yapabilirsiniz.

Hediyeleri teslimde bir hafta ileriye atacağım bazı arkadaşlarımız müsait olmadıklarından kutularını güzel hazırlayamayacaklarını ve ertelenmesini istediler. Hakta verdim baştan sağma olacağına geç olsun. Tabi siz isterseniz eşinizle anlaşıp daha erkene alabilirsiniz.

Kutuların resimleri mailime 21 şubatta atılmaya başlanmalı ve kargolarımız en geç 28 şubatta yola çıkmalı.

Hediyelere gelince aklınıza gelmezse koyabileceğiniz ürünler mesela kozmetik, bakım ürünleri, kırtasiyelik, hediyelik eşya, takı, toka, aklınıza gelen her türlü hediyeliği koyabilirsiniz. Bir sorunuz olursa bana yazabilirsiniz. Kutularınızı süslemeyi unutmayın... :D

Etkinliğimize sonradan hülya vural ve sosyo peri de katılıp birbirleriyle eşleşmişlerdir...

19 yorum:

  1. Tük kaçırmışım ben bu etkinliğin haberini :( Eşleşmek isteyen olursa ben de katılmak isterim henüz geç değilse, olmadı başka etkinliğe artık :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstelik 3 kere duyurusunu yaptı yazık oldu gerçejten başka sefere artık :)

      Sil
    2. Tüh yoğun dönemine denk gelmiş :( bi dahaki sefere artık, sevgiler...

      Sil
    3. aaaaa bennn seninle mi olduum buseeee :)) tamamdır :) o zaman dubaiden döner dönmez senin için çalışmalara başlıyorum :)

      Sil
    4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. Teşekkürler bende blogunuzu ziyaret edicem :)

    YanıtlaSil
  3. bende sosyo periyle eşleşmek isterim tabi etkinliğe benide dahil ederseniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyo peride isterse tabi neden olmasın daha yeni açıkladım zaten geç değil sosyo periyle konuşalım kabul ederse sizinde isminizi ekleyelim :)

      Sil
  4. çok teşekkürler beğenileriniz beni o kadar mutlu ediyor ki bende sizin blogunuzu ziyaret edicem tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Gecmis olsun, ben niye katilmamisim bu etkinlige:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke başvurdaydınız :) bi şekilde eşleştirirdim sizi de :)

      Sil
  6. şimdi bakabildim teşekkür ederim umarım güzel şeyler çıkar ortaya

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir etkinlik:) Devamı olacak mı bu etkinliğin? Ben de böyle etkinliklere katılmak istiyorum:)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba,siz mail atınca haberim oldu eşleştirmelerden, hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya sizin sonradan öğrenmeniz kötü oldu gerçekten keşke ilk eşleştirmeler olduğunda mail atsaydım ama takip ediyosunuz sandım :(

      Sil