8 Haziran 2014 Pazar

Dırty Works - Brıghtenıng Mask


Herkese mutlu pazarlar dileyerek uzun zamandır boşladığım blogumu yazmak için tekrar bilgisayar başında sizlerin karşısına geçiyorum. 
Bildiğiniz üzere ben Yalova da yaşıyorum ve Yalova şirin bir yer olmasına karşın küçük bir yer olduğundan her türlü olanağı bulmak çok zor. Neyse ki Bursa ya yakın olmasından ötürü şanslıyım. Her gittiğimde bazı ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum. Ancak olmadığı zamanlarda sevgili blogger arkadaşlarım dostlarım ablalarım bana çok güzel destek oluyor. 
Dırty works ürünlerine Yalova da ulaşmam çok zor. Neyse ki süslü kutum etkinliğinden gelen hediyelerimden biri de bu güzelim maskeydi. Bu yüzden öncelikle Hayallerim vardı benim blogunun sahibesine çok teşekkür ediyorum.


Cildim yağlı ve sorunlu . Bu yüzden rahatsızlık duyuyorum. Ve böyle bir cildim olduğu için diğer cilt tiplerinden daha çok efor  sarf edip bakmam gerekiyor. Bu yüzden peeling maskeleri benim vazgeçilmezim. 


Bu peeling maskesini gerçekten sevdim. elimdeki peeling maskelerine göre  en iyisi ancak genel olarak sıralama yapar ve 10 üzerinden bir değerlendirme yaparsak bu maskeye 7 puan verebilirim. Kişisel olarak değerlendirmek gerekirse kokusu bi garip. Portakal kokusunun yanında değişin mide bulandırıcı bir koku geliyor. Ama bu tamamen kişisel zevk meselesi olabilir belki sizin hoşunuza gidebilir. 
Yinede almanızı tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız ... 

2 yorum:

  1. Yağlı cilt gerçekten bakımı zor kendimden biliyorum.Peeling olarak bunu denemedim ama yine Gratis'te satılan yeşil ambalajlı Pierre f estheticians scrubından çok memnun kaldım.Denemediysen bir ara mutlaka dene ya da ben göndereyim sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok denemedim canım sağol önerin için bi ara bursa ya gidersem bakarım artık :))

      Sil