13 Haziran 2014 Cuma

Garnier Ambre Solaire - Sensitive advanced +50




Herkese Buse'nin harikalar diyarından selamlar.
Yaz geldi malumunuz. Biz beyaz tenliler için güneşten kış aylarına göre daha fazla korumamız gereken günler geldi. Kimimizin dışarı çıkınca 10 dakikada dönsede alın ve burun çevresinde kızarmalar meydana gelir. Kimimizde ise güneş lekeleri olan çillenmeler başlar.



Nasıl denize havuza girerken güneşten korunmak için cildimize bakıyorsak yüzümüz içinde aynı hassasiyeti göstermemiz lazım. Bu yüzden bir çok yüz için güneş koruyucu var güvendiğiniz bir markayı kullanabilirsiniz ama bu gün garnier ın güneş koruyucusuna bakacağız.


Güneş cildimiz için çok yararlıdır. D vitaminini vücudumuza veren en iyi etkenlerdendir. Ama bazı saatlerde UV ışınları çok yüksek geldiğinden kendinize zarar verebilirsiniz. 

Aslına bakarsanız ben çillerimle mutlu bir kızım. Sanki daha tatlılık katıyor. Başkalarındada öyle düşünürüm ama tabii fazlası zarar. Kalıcı cilt lekeleri büyük ve artarak çoğalması hem de cildimizi korumazsak bu masum görünen çiller cilt kanserine doğru yürüyebilir. Bu yüzden de önceden önlem almak gerekir tabiki. Ben bu sene garnier ı seçtim. Satıcı bayan çok beyaz tenli olduğumdan +50 faktörü önerdi ve ben bir süredir kullanıyorum. Bu sene önceki senelere göre çillerimde çok fazla artış yok. Bu yüzden ben garnier ı bu koruma seviyesinden dolayı sevdim.

Yapısına gelince normal bir yüz kremi gibi değil. Denizde havuzda vücudunuza sürdüğünüz koruyuculara benziyor. Kesinlikle hassas ve beyaz tenliyseniz mutlaka bir güneş koruyucu kullanmanızı tavsiye ederim.




4 yorum:

  1. Merhaba :)
    Ben açık buğday tenliyim hiç yüzüme güneş kremi kullanmıyorum yanınca çok hoşuma gidiyor ama dediğin gibi kullanmak gerek... :) Bu ürün de aklımda olsun teşekkürler yazı için.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen daha düşük faktörlü kremlerde kullanabilirsin ya da hem korunmak hem bronzlaşmak için olan kremlerden kullanırsan cildine zarar vermeden bronzlaşabilirsin canım :)

      Sil
  2. Yağlı ciltlerde parlama yapar mı peki ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk sürüldüğünde bir yağlanma hissi veriyor ama sonra cilt tamame emiyor onun dışında ayriyetten bir yağlanma yaptığını görmedim

      Sil