10 Haziran 2014 Salı

kirpiklerimize hem bakım yapıp hem uzatalım mı?


Herkese merhaba...
Bugün size kirpiklerinizi güçlendirecek ve uzamasına biraz olsun katkı sağlayacak bir karışım örneeği göstereceğim ben bunun sonucunu çok güzel aldım ve bu doğal bakımı sizinlede paylaşmak istedim
Karışımımızda neker var bakalım yukarıda ki resimdede gördüğünüz gibi üç yağdan oluşuyor.
Kakao yağı
Hint yağı 
Tatlı badem yağı 
Bu üçünüde aynı oranlarda karıştırıyosunuz yanlız kakao hemen olduğu yerde donan bir yağ o yüzden sürekli ısıtmanız gerekiyo bu zor gelirse diğer iki yağı karıştırıpta yapabilirsiniz.
Nasıl kullanacağınıza gelince mutlaka kullanmadığınız ve ya bitmiş bir rimeliniz vardır. Onu bir güzel temizleyip karışımımıza bandırıp gece yatmadan önce sürüyorsunuz ve sonuçta güçlü ve uzun kirpiklere sahip oluyorsunuz. Bu bitkisel karışımı hepinize öneririm. :)

5 yorum:

  1. Ben sadece hint yağını kullanıyorum ve gerçekten mucize gibiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende sadece badem yağını kullanıyodum o bile tek başına mucizeyken üçü bir arada daha güçlü oluyor. Allahın verdiği nimetlerden yararlanmak lazım :-)

      Sil
  2. Muhakkak deneyeceğim 2 yıl önce badem yağı sürüyordum fakat benim gözlerimi yaktı canım bunun için bir önerin var mı, sende yanma oluyor mu? nesliheralde.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Su bile kaçınca gözlerimiz yanıyor o yüzden uyumadan hemen önce sürüp gözlerini atmadan uyumanı tavsiye ederin ama yinede sorun oluyorsa gözlerinin hassasiyetiyle birlikte oluşmuş olacak alerjik reaksiyonlarda oluşmuş olabilir öyleyse eğer malesef kullanmamalısın yoksa kirpiklerime bakıcam derken gözleribden olursun mazallah :-) :-)

      Sil
    2. Bide yazabilseymişim :-D :-P

      Sil