13 Haziran 2014 Cuma

Maybellıne New York - Baby Lıps


Bugün de maybelline new york baby lıps le birlikteyiz. Aynı anda balkonda çay içerken müzik dinliyorum ve müzik aklımı çeliyor yazamıyorum. Şarkının adı kalbimin tek sahibine.

Ben açıkçası çok büyük umutlarla almıştım bu ürünü. Bin bir hayaller yüklemiştim. Öyle çok abartılmış ki hepsi fos çıktı. Okuduklarımdan sonra bu hayatımın dönüm noktası olur hiç böyle bir balm görmemişimdir diye düşündüm ve dolayısıyla düşündüğüm gibi çıkmadı diye hayal kırıklığına uğradım haliyle.





Kötü bir giriş yapmış olabilirim. Pat diye girdim hatta farkındayım ama yanlış anlaşılmasın ürün iyi tabi ki kullandığımız lipbalm lardan bir farkı yok. 10 üzerinden 8 verebilirim bu ürüne. İyi bir balm hakkını vermek lazım. Dudakta bıraktığı hafif renk ve nemlendirip onarma işlemini sevdim. Tek hayal kırıklığım ingiliz bloggerların bunu bambaşka bir ürün olarak tanıtması. Yani sizinde böyle hayalleriniz varsa söyleyeyim. Ama lip balma ihtiyacınız varsa tercih edebileceğiniz balmlar arasında olmasını öneririm.




8 yorum:

  1. Renk vermesi sanırım çok iyi değil,ben ruj pek kullanmadığım için renk veren lipbalmları seviyorum :)
    Fazla abartılan bi ürünmüş görmüş olduk ^.^

    http://merveylemakyajvemoda.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Türkiye'de olmayan ürünler bizim dikkatimizi cektiğinden oluyo bu aslında ulaşılamayan daha degerli olur derler ya aynen oyle

    YanıtlaSil
  3. benim çok beklentim yoktu haliyle de çok sevdim..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba canım, ben de senin gibi çok büyük umutlarla almıştım bu ürünü haliyle hayal kırıklığı yarattı:) Blistex öneririm, daha güzel nemlendiriyor ve medical bir ürün, renklendirme özelliği olan ürünleri de mevcut hem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol önerin için en kısa zamanda edinmeye çalışıcam :)

      Sil