26 Haziran 2015 Cuma

Fairy platinum kapsülleri


Merhaba .Bugün sizlere biz bayanlar için can alıcı ürünlerden biri olan fairy platinum kapsülleri hakkındaki görüşlerimi yazacağım . 

1 ayı geçkin bir süredir bu kapsulleri annemle birlikte gözlemleyerek kullanıyoruz. İlk kullanımımızda açıkçası reklamlarda olduğu kadar iyi olabileceğini düşünmedik ve makinaya ön yıkama yaparak dizdik bulaşıkları. Bir kaç kez böyle kullandıktan sonra ilk izlenimimiz makinanın o kötü kokusunun gitmiş olmasıydı. Eskiden annem dışarıda satılan limonlu koku giderici falan asardı makinaya ki o da çok fayda etmez limonla karışık değişik bir koku yayılırdı. Anlaşılan bizim borular tamamen temizlenmiş gözüküyordu .

Yorumumu yazıcam ama sadece giderleri boruları temizlediğini ve kokunun gittiğini yazamazdım heralde. Nasıl temizlediğini de gözlemlemem gerekiyordu. Anneminde içi rahat değil illa ön yıkama yapacak. Ya anne bari bir tane bulaşığı yıkamayalım ve direk koyalım eğer yıkanmazsa zaten 1 tane elde yıkarız diye ikna ettim. Ve yıkama bittiğinde gerçekten de tertemizdi. Ben hiç bir zaman inanmamışımdır bir kapsulün böyle yıkayabileceğine yani ne bileyim sanki iş makinada bitiyor gibi gelir bana hep makina güçlü yıkamıyorsa kapsul ne yapsın ama dimi, diyordum. E bizim makinada emaktar 10 yıllık hatta belki daha fazlasıdır. Ama ona rağmen temizlendi valla bulaşıklar helal olsun ne diyim. Biz böyle ön yıkama yapmadan 1 tane 2 tane 3 tane derken bir baktım ki artık ön yıkama yapmadan bütün makinayı gönül rahatlığıyla dolduruyoruz.

İşin en can alıcı noktası ise annem için en önemlisi cam bardakların çizile çizile buzlu cama dönüşmesinden dolayı bütün bulaşıkları makinaya atmasına rağmen cam bardakları elinde yıkamasaydı. Ve artık tabikide onlarda makinada yerini aldı. Üstelik çizik mizik te yok. 

En mutluluk verici yanını anlatayım size. İçeride misafirler kakkahalar atarken biz annemle mutfağa tıkılıp bulaşık çilesi çekmiyoruz artık . Hemen diz çalıştır ve otur misafirlerinin yanına. 

Eleştirecek bir şeyler de yazmak istiyorum aslında. Yazayım ki Fairy görsün ve eksiğini geliştirsin ama yok bulamıyorum malesef. Eğer sizde kullandıysanız olumlu ya da olumsuz fikirleriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. 

6 yorum:

  1. ben de kullanıyorum çok güzel temizliyor bence ben hiç ön yıkama yapmam bu arada :-)

    YanıtlaSil
  2. Artık bizde ön yıkama yapmıyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. Fairy Platinium kesinlikle çok iyi biz de senelerdir kullanıyoruz annemle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben daha önce denememiştim çok şey kaçırmışım diyorum kendi kendime .

      Sil
  4. Düşük sıcaklıkta bile güzel temizliyor arada farklı deterjan alsak da evde hep yedekte tutuyoruz biz de :) Ön yıkamaya karşıyım valla ben bu sayede farkında olmadan tonlarca su harcıyoruz hem de kendimizi yoruyoruz bundan böyle rahatlığın keyfini çıkarın anacığınla :-*

    YanıtlaSil
  5. Aynen çok haklısın. Bende rahatlığı gördükten sonra herkese öneriyorum artık. Dünya varmış :)

    YanıtlaSil