29 Ağustos 2015 Cumartesi

Bepanthol cilt bakım kremi


Merhaba bugün size geç kalmış bir yazı yazacağım. Trnd projesi kapsamında bir kutu denemem için büyük boy ve sevdiklerime denetmem için minik deneme boyları hediyesi aldım. Bepanthol zaten evlerden eksik edilmemesi gereken bir krem çok uzun zamandırda ailemin güvenerek kullandığı bir krem. Biz bepanthol ü hafif çaplı yanıklarda, güneş yanıklarında ve ya cilt tahrişi gibi problemlerde kullanıyorduk.  Ancak bi süredir yorumlamak amacıyla daha dikkatli kullanmaya başladık.



Öncelikle bepanthol ün 60 yıllık bir deneyimi var. İçerisinde Pro - vitamin B5 var. İçerisinde bulunanların haricinde bulunmayanlarda bir o kadar önemli.  Parfüm renklendirici vs. Cildinize zarar verebilecek olan şeylerden tamamen uzak durulmuş.


Bepanthol ün içeriğinden bahsettikten sonra şimdide biraz kendi yorumlarımdan bahsetmek istiyorum. Ciddi anlamda yağlı ve akneli bir cilde sahibim ama bir o kadarda nemsiz bir cildim var. Öncelikle şunu karıştırmamalıyız yağlı ciltle nemli cilt kesinlikle aynı değildir. Yani yağlı bir cildim var neme ihtiyacım yok dememelisiniz.  Bunu öğrenmek içinse güzellik merkezlerinde cilt tipi analizi yaptırabilirsiniz.

Yağlı olan cildimden çok rahatsız olduğumdan zaman zaman çok güçlü temizleyiciler kullanıyorum ve bu da cildimin nemine zarar veriyor. Bir süredir bepanthol kremi yüzümü yıkadıktan sonra kullanıyorum tabikide sivilceleri geçirdiğini söyleyemem ancak yüzüm nemine kavuştu ve yağlı olmasının haricinde yumuşacık ve capcanlı oldu. Benim cildimdeki en büyük problem bu yöndeydi ve bu yönde kullandım.

Annem ise topuk kısmında sertleşme yaşıyordu. O da benimle kullanmaya devam etti ve topuk kısmında yumuşama başladı.

Ayrıca deneme boyları gerçekten çok şirin bepanthol ü verdiğim insanların yüzündeki mutluluğu görmek beni de mutlu etti. Herkes genellikle ellerinde deneyerek yorumladı ve bizim gibi yanık ve tahrişlerde kullandıkları bepanthol ü neden günlük bakımlarında kullanmadıklarını sorguladılar ben ve sevdiklerim bepanthol e başka bir gözden bakmaya başladık. Sizde bize katılıp bepantholü günlük bakımınıza koymaya ne dersiniz???

3 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Trnd bloggerlara belli dönemlerde anlaşılan firmalarla sen ve tanıdıklarına dağıtıp yorumlaman için deneme ürünleri yolluyor canım.

      Sil