14 Mart 2017 Salı

Bh Cosmetics That's Heart palet



             Herkese merhaba. Bu gün sizlerle yine bir ürün yorumu paylaşacağım. Seveceğinizi düşündüğüm bu palet Bh cosmetics e ait That's Heart . Bh cosmetics kesinlikle harika amblajlar üretiyor. Firmadan alışveriş yapmamdaki en büyük etken bu oldu diyebilirim. Çünkü öncesinde ürünleri hakkında hiç bir fikrim yoktu.


That's Heart ı alırken amblajını çok beğendiğim için 2 adet aldım. Birini ilerleyen zamanlarda instagram da bir takipçime hediye edeceğim.


Gelelim palet hakkında yorumlarıma . Palet 8 adet far , 1 adet kontur içinde kullanabileceğiniz bronzer , 1 adet  highlighter , ve 1 adet allıktan oluşuyor. Ten makyajında renklendirme için kullandığınız bütün ürünlerin tek bir palette toplanması çok pratik olmuş.


Farların büyük bir kısmı simli bir yapıya sahip. (yani benim en sevdiğim :D) pigmentasyonlarının genel olarak oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. Farların isimleri yok. O yüzden şöyle tarif edeceğim. En solda üst ve alttaki farların diğer farlara göre biraz daha az renk verdiğini ve tozuttuğunu düşünüyorum.  Yapılarının aynı olmasına rağmen diğerlerinde ise böyle bir problem yaşamadım.


Bronzer ise oldukça koyu ve pigmentli. Kontur aşamasında kullandığım bu kısmı kullanırken biraz zorluk çektiğimi söylemeliyim. fazla pigmentli olduğu için dikkatli ve üfleyerek kullanmakta fayda var.
Highlighter kısmını ise beğendim. Çok yoğun değil ve yüzünüzde doğal bir aydınlık oluşturuyor.

Allığı kullanmadan önce ise biraz korkmuştum. Bu kadar canlı bir pembeyi nasıl uygularım diye. Ancak göründüğünün aksine daha hafif bir renk veriyor ve bence doğal durarak romantik bir hava katıyor.

Özet olarak ben bu paleti sevdim. Bh cosmetics in ürünleri ise jimoda nın sitesinde satılıyor. Eksik kalan değinmediğim bir nokta varsa sorabilirsiniz.

5 yorum: