9 Mart 2017 Perşembe

Max Factor False Lash Epic Maskara



Sanırım bu aralar sık ürün yorumunda bulunacağım. Bugün bahsedeceğim ürün ise Max Factor False Lash Epic Maskara. Watsons ödüllerine de aday olan bu maskaranın sevenide çok sevmeyenide. Ben bu maskarayı seven taraftayım.





Pek çok kişiye göre uzun ama az kirpiğe sahibim. Benim bir maskarada aradığım uzatması ve kıvırmasından çok hacim vermesi. Malesefki çok ta fazla hacim yakalayabildiğimi düşünmüyorum. Ancak bir kaç kat sürdüğümde kirpiklerimi kaşlarıma değercesine uzattığını gözlemledim. Ve bu maskarayı kullanmaya başladığımdan beri çok sık "Buse sen takma kirpik mi taktın?" gibi sorular aldım. Tabi buda maskarayı sevmemdeki en büyük etkenlerden oldu.


False Lash Epic in alışıla gelmişin dışında bir fırçası var. Ucundaki top fırçasıyla ulaşamadığınız yerlerede uygulama yapıyor ve daha güzel sonuçlar alabiliyorsunuz. Ama çok sık maskara kullanmayan ve ya maskara kullanmada çok becerisi olmayanların kullanmakta zorlanacağını düşündüğüm bir ürün. Aksi takdirde kirpikleri tamamıyla birbirine yapıştırabilir.

 Yeni fırçalara alışık olmayanlar bir iki hafta fırçaya alışmak için uğraşabilir. Ama sonrasında kesinlikle seveceğinizi düşünüyorum.

Yapısı ne çok ıslak gibi nede kuru. Tam kararında bence. Gün içinde akma bulaşma ve ya pul pul dökülme olmuyor. Silerkende çok kolay çıkıyor. Son zamanlarda en sık kullandığım bu maskarayı kesinlikle öneririm.🤗

6 yorum:

  1. güzel olmuş bence :) yeni yazıma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Çok değişik bir fırçası varmış. Bu arada lütfen kirpiklerinize haksızlık etmeyin, gayet gür duruyor

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel gözüküyor canım :)

    YanıtlaSil