4 Mart 2017 Cumartesi

Rimmel London #insta Flawless Perfecting, Radiant Skin Tint makyaj bazı


Herkese merhaba.  Bugünkü yazımda sizlerle Rimmel London #insta Flawless Perfecting, Radiant Skin Tint makyaj bazından bahsedeceğim.
Öncelikle #insta Flawless üzerindeki şirin pembiş yazılarıyla alışverişim esnasında beni al beni al diye bana baktığı için aldım. Bunu belirtmeden geçemicem. 😂😋


İki rengi var,
 006 light/medium ve
 007 medium/dark.

Bende ki renk 006.  Alırken ten rengi olmasına rağmen tüm cilt renkleriyle uyum sağladığını ve cilt tonu dengesizliğini eşitlediği söylenmişti.
Çok severek aldığım bu ürün malesef benim cildime koyu geldi. Ve ilk denememde hüsrana uğradım.


Yinede ürünü yorumlayabilmek için debemeye devam ettim. Ürünün ten rengine uyması halinde güzel bir cilt tonu eşitliği yakalıyor. Ciltte kadifemsi yumuşak bir görünüm sağlıyor. Hafif kapatıcı etkisiyle kızarıklıkları kapatıyor. Bence tek başına bile kullanılabilir.

Fondotenin altına kullanıldığında fondotenin kalıcılığı biraz daha fazla artıyor diyebilirim. Gün içerisinde T bölgemde yağlanma yapan ve yanaklarımda ise tam tersi pul pul dökülen fondotenim de bu tür şikayetlerin azaldığını gözlemledim.

Tüm bu olumlu özelliklerin üzerine ürünün biraz yapış yapış bir yapısı olduğu düşünüyorum. Sürerken beni biraz rahatsız ediyor ama sürdükten sonra o yapış yapış yapıdan eser kalmıyor.

Fiyatını hatırlanıyorum. Ama indirim zamanı 15-20 civarlarında almıştım sanırum. Bu yüzden fiyatına göre başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum.

3 yorum:

  1. Teşekkürler canım yorumun için :)

    YanıtlaSil
  2. koyu gelmiş evet testerı yok muydu ki :( ben de merak ediyordum bu ürünü ve sanırım bana da koyu gelecek ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardıda satın alırken uyum sağşıyo problem olmaz dediler denemedim bende :-(

      Sil