21 Mart 2014 Cuma

friendship bileklikleri napalım?



Herkese iyi hafta sonları diliyorum.Bu gün yine niye rahatsız ettin bizi buse noldu diyorsanız açıklayayım.

Yukarıda gördüğünüz friendship bileklikleri nacizane ben örüyorum. Gerçekten çok emek isteyen zahmetli bir iş. İnternette araştırdım çok fazla yerde satılmıyor belli başlı bir kaç sitede instagramda falan satılıyor. Bazı yerlerde 30 liraya satıldığını gördüm. Bence o kadar emeğe değecek tek fiyat 30 tl ama yinede herkes alamaz diye düşünüyorum. Ben almazdım açıkçası. İnstagram satışlarında da 15 tl ye satılıyordu havelesiydi kargo parasıydı yine 25 tl oluyordur. Ben biraz daha uygun fiyatlara satmayı düşünüyorum. Tabi almak isteyen varsa. Yanında küçük promosyonlarda olabilir. Eğer isteniyorsa size satılacak olan ürün dataylarını başka bir yazıda paylaşıp blog satışını başlatacağım. 

Bir de bana şu banka havale işleri nasıl oluyor bilen biri varsa ve anlatırsa çok mutlu olurum.
Hepinizi çok seviyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.

7 yorum:

  1. ulaşabileceğim bir e-mail adresi verebilir misiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. buseinwonderland@gmail.com dan ulaşabilirsin canım :)

      Sil
  2. Canıım hepsi birbirinden güzel, ellerine sağlık :)) Gerçekten çok emekli ve vakit harcanan bir hobi... Ben de yapıp kendi çapımda satmaya çalışıyorum, fakat nasıl bir emekle yapıldığını bilmeyen eş, dost, arkadaş direkt "bunu bana versene, bana şundan yapsana, bu benim olsun" gibi isteklerde bulunuyor. Evet dedğin kesinlikle doğru, 30 TL eder, ama gel de insanlara anlat :)) Yabancı sitelerde 75-150$ arasında olduğunu bile gördüm :))) Umarım satışların bereketli olur :))) Aaaay ne çok konuştuumm :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay yok ben severim sen istediğin kadar yaz aynen dediğin gibi okulda 1 2 arkadaşıma hediye yaptım bütün kızlar istemeye başladı ben 20 tane kıza nasıl yapıyım akrabalarda öyle valla işte satmayı düşünüyorum ama becerebilirmiyim hiç bilemiyorum :-)

      Sil
  3. aslında bu tarz saç bandı arıyorum bulamıyorum, aynı incelikte ama hani hippi gibi takılanlardan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlerin örneklerini yayınladığım zaman bir desen seçerainiz isterseniz verdiğiniz uzunlukta yapmaya çalışırım :-)

      Sil
    2. tamam canım bekliyorum:)

      Sil