29 Mart 2014 Cumartesi

Süslü Kutum Eşleşmeler


Süslü kutum eşleşmeleri tamam. Gelelim kimler kimlerle eşleşmiş.






locosmetico - Buse in Wonderland



Etkinlikte neler yapıldığını bilmeyen kalmadı ama ben yinede tekrar edeyim. Etkinlikte fiyat sınırı yok 1 liraya da ürün koyabilirsiniz 100 liraya da ama hediyelerinizi alırken yinede dikkat edin çok pahalı bir şey alırsanız eşiniz mahçup olur ya da çok ucuz bir şey alırsanız amaaan dandik bir şey almış deyip üzülebilir. Kutumuz en az ayakkabı kutusu büyüklüğünde olmalı. Dilerseniz daha büyük bir kutuya koyabilirsiniz. Etkinliğimizin adı Süslü kutum olduğundan muhakkak kutularımızı süslemeliyiz. isterseniz hediyelerinizi kutunuzun içini de süsleyebilirsiniz. 

Kutunuzu size nasıl gelmesini istiyorsanız öyle ürünler alın. Kozmetik ürünleri kişisel ürünlerdir. nasıl başkasının diş fırçasını ağzınıza sokmazsanız rujunuzu da sürmezsiniz. Bu yüzden kişisel ürünleri tarihi geçmemiş ve kullanılmamış koymalısınız. Onun dışında çeşitli takılar koyabilirsiniz. Kırtasiyelik eşyalar, süs eşyaları, aklınıza gelen hediyelikleri koyabilirsiniz. Başka bir sorunuz olursa istediğiniz zaman mail atıp sorabilirsiniz. Her zaman cevaplarım.

Gelelim hediyelerimizi ne zaman göndereceğimize

14 nisanda kutu resimleri atılmaya başlamalı ki yayınlayayım bu eşinize güvence vermek için gerekli

18 nisan son gün kutular kargoya verilmeli.
hepinizi öpüyorum.




2 yorum:

  1. Aaa etkinliğe benide eklemişsin geri dönüş maili almayınca benden önce başkasının seçildiğini düşünmüştüm. Çok teşekkür ederim bloğunum adını iki kere okudum acaba doğru mu diye :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet normalde her maile cevap veririm o gün yoğunluktan bir kaç maili unuttum kusura bakma canım

      Sil