10 Şubat 2015 Salı

Gece makyajı yapımı


Herkese merhaba. Bugün lacivert tonlaronda bir göz  makyajı ve nude tonlarında bir ruj ile  karşınızdayım.  Lacivert gibi kotu renkleri günlük kullanıma çok uygun bulmadığıödan gece makyajı diye bir başlık attım. Hatta sevgililer günü yaklaşırkem eşiyle sevgilisiyle dışarı çıkacaklar bu tür bir makyajı tercih edebilirler diye düşünüyorum. 


Her zamanki gibi yapım aşamalarını incelersek. Bazımızı sürdükten sonra açık tonlu ilk farımızı uyguluyoruz. Ve ardından koyu olanı göz ucuna ve üst kısma uyguluyoruz. Devamı ise klasik son noktalar. Eyeliner ve bence vurucu nokta rimel.





Gözleri zaten oldukça koyu ve vurucu kullandığımızdan bir de rurumuzu çok renkli kullanarak yüzümüzde bir renk yorgunluğu yaratmaya gerek yok bence o yüzden dudaklarımda nude tonlarında bir ruj tercih ettim. Ten makyajından ise hiç bahsetmiyorum tabi ki en sevdiğim fondotenim note ve Physicians formula happy booster allığı kullandım. Diğer kullandığım tüm ürünler de aşağıdaki resimde. Umarım beğenmişsinizdir.  Herkese çok öpücükler :-) :-* 


 

8 yorum:

  1. Makyajı yapan güzel olunca beğenilmez mi hiç bayıldım tek kelimeyle <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim her zamanki tatlı yorumlarınla beni şımartıyosun :)\

      Sil
  2. Canım benim senin şımartılmaya ihtiyacın yok ben naçizane fikrimi söylüyorum sadece Allah nazardan korusun seni :)

    YanıtlaSil
  3. Buse hanım, makyajınız ve rujunuz gerçekten çok güzel duruyor; rujunuzun numarasını verebilmeniz mümkün müdür? fardan ayrı olarak ayrıca mavi bir kalem kullandınız mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rujumun numarasını bilmiyorum ama adı avon extreme nude ve mavi bir kalam kullanmadım sadece siyah kullandım canım :)

      Sil
  4. merhaba cnm bloğumda 8 mart hanımeli hediyeleşme etkinliğine davet etmek istiyorum katılırsan çoook sevinirim .. sevgiyle kal

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy çok isterim ama son katıldığım etkinlikte dolandırıldığım için artık korkuyorum açıkçası... :(

      Sil