18 Şubat 2015 Çarşamba

La Roche Posay Hydreane BB Krem



   


Haydi bugün La Roche Posay hydreane BB kremi inceleyelim. Tabi ki de benim her zaman ki gibi tek ve en büyük sorunum ürünün renginin bana koyu olması. Ürünün açık ve orta olmak üzere iki rengi var. Bende ki orta rengi daha çok esmerler için uygun bir renk. ancak bana dermoeczanem.com dan hediye geldiği için ürünü ben seçmedim. yine bile çok koyu değil benim tenim çok açık o yüzden açık olan tonunun bana kesinlikle uyacağını düşünüyorum. Şimdi renginin haricindeki özelliklerini sizinle paylaşmak istiyorum.




 


Kapatıcılığı bildiğimiz BB kremlerle aynı hemen hemen. Çok sorunlu bir cildiniz yoksa eğer çok doğal makyajsızmış gibi cildinizle uyum sağlıyor.cilt kusurlarını kapatmıyor ancak cilt tonu rengini eşitliyor.
Ürün kuru ve karma ciltler için daha uygun benim gibi yağlı ciltler için biraz sorun yaşatabilir belki . Çünkü yağlı bir görünüm sağlıyor ve yüzünüzü biraz daha yağlı hissettiriyor.
İçerisinde Le roche posay in genellikle kullandığı termal suyu var.
Terleme esnasında akma yapmıyor. Kalıcılığı da oldukça iyi.
Malesef benim için iyi bir ürün olamadı. İçerisinde kullanılan mineraller yapısı beni etkilese de gerek yağlı cildime uymaması gerekse de rengi konusunda yaşadığım şanssızlık nedeniyle benim için kullanılamaz raporu aldı.



 


1 yorum:

  1. http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/
    takipteyim tatlım bana da beklerim

    YanıtlaSil