9 Temmuz 2015 Perşembe

Wet n wild mega sticks seedles watermelon lip gloss


Merhaba. Uzun bir aradan sonra yeni bir ürün yorumuyla birlikteyiz. Pek çok kişi mat ruj arayışı içindeyken ben tam tersi parlatıcıları seviyorum. Tam bir yaz rengi olmasından dolayı alışverişim esnasında görür görmez hemen atmıştım sepete. Rengine bayıldığım bu wet n wild lip gloss bakalım nasılmış? 


Öncelikle harika bir kokusu var ve tatlı lip gloss lardan. Dudağımda duruşunu göstermek isterdim ama malesef küçük bir uçuk çıktığından dudağımdaki duruşunu gösteremedim ama elimdeki swatchina bakabilirsiniz. 
Lip gloss oldukça yoğun sürerken ağır sürülüyor o yüzden. Ayrıca biraz yapış yapış bir kıvamı var. Sanırım tek kötü yönüde bu. Ama bu da sanırım kalıcı olmasını sağlıyor çünkü bir lip gloss a göre oldukça kalıcı 4 saat falan kalıyor.
Yapış yapış özelliği hariç çok hoş bir gloss. Bende ki rengi seedles watermelon devamını mutlaka alırım diye düşünüyorum. Bence sizde denemelisiniz. 





4 yorum:

  1. bu tarz ürünler dudakları daha dolgun gösteriyor o yüzden ince dudaklı arkadaşlar bence kullanmalı =) bu arada http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/ adlı bloğuma katılırsanız çok sevinirim =)

    YanıtlaSil
  2. Ben o yapış yapış özelliği gerçekten hiç sevmiyorum ya. Kullanamıyorum o yüzden. Güle güle kullan. ^^ Ve bende bloguma beklerim.
    kitapgibisevilesi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o özelliği olmasaydı iyiydi gerçekten :(

      Sil