8 Kasım 2014 Cumartesi

Avon solutions winter nourishing balm


  Herkese merhaba. Hepinize güzel bir pazar günü dilerim. Yine çabucak geçen bir haftasonu oldu malesef... 
Bugün inceleyeceğimiz ürün yukarıda gördüğünüz avon solutions winter nourishing balm. Mini minnacık küçücük şirin bir ürün. Tam olarak ojelerinizin boyutunda.  Küçücük olması nedeniyle her yere giriyor. Çantanızda makyaj çantanızda her yerde hiç yer kaplamıyor. 



Açıkçası ben ürünün bu kadar küçük olması yönünden ilk elime aldığımda çok üzülmüştüm. E 3 günde biter bu yazık parama yazık dedim ama bitmiyor arkadaşlar inanılmaz yoğun bir yapısı var. Çok sert. Nasıl desem bilemiyorum Vaseline gibi ama hatta daha yoğun ve katı bir yapısı var. 
Bu ürünü nerede kullanabiliriz konusuna gelirsek  el, yüz, ayak topukları, dudak, burun kenarları ve dirseklerde kısacası kışın soğuktan kuruyan her yerinize sürebilirsiniz. 





Nemlendiriciliğine gelirsek öyle çok iyi bir nemlendirici on numara falan demek yanlış olur. Hatta diğer nemlendiricilere hakaret olur.  Çok ama çok daha iyi nemlendiriciler kullanıyoruzdur hepimiz. Ama çantanıza atıp çıkarsanız dışarda zor kaldığınız zamanlarda kesinlikle yardımınıza koşacaktır. 
Ben aldığımda sanırım 15 lira civarlarında olan bu ürün indirime girmiş 4 lira civarlarına kadar inmişti bende bu yüzden 3 tane aldım biri bana biri anneme biri de sizin için hatta instagram çekilişim de şu an bu ürün de var hala katılmadıysanız kaçırmayın derim :)

2 yorum:

  1. Avonun solutions markasından nemlendirici krem almıştım, hangisi hatırlamıyorum ama kabı mavi renkliydi ve kullandığım en kötü üründü diyebilirim. Zaten çöpe atmak zorunda kalmıştım. O yüzden solutions ürünlerine karşı bir önyargım söz konusu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de cilt tipinize uygun bir ürün değildir bende mavi renkli bir solutions nemlendirircisi almıştım yağlı ciltler içindi çok sevdiğim için bir kaç kutu bitirmiştim ama başka bir kremi cildimi çok havasız ve yağlı bıraktığı için çöpe attım malesef böyle şeyler olabiliyor mutlaka almadan önce testırını iste bence :)

      Sil