20 Mart 2013 Çarşamba

2013 İlkbahar Yaz oje trendleri

                                     oje glr 
Her sezon yeni oje trendleriyle tanışıyor, deneme yanılmalar sonucunda yine klasik kırmızı ojenize geri mi dönüyorsunuz? Uyaralım; bu sezonun oje trendleri sizi bu alışkanlığınızdan vazgeçirecek kadar baş döndürücü! 

İşte 2013 İlkbahar Yaz oje trendleri!





Tırnakta iki renk kullanmaya French'lerle başlamıştık. Sonra French'i biraz daha geliştirdik, süsledik, renkli yapmaya başladık. Şimdiyse sadece tırnağın ucunu farklı renge boyamayı bıraktık ve kendimizi serbest bıraktık. Artık tırnağınızın neresini renklendireceğiniz tamamen hayal gücünüze kalmış.


Beton efektli ojeler 

Ojelerdeki yenilikler gün geçtikçe durdurulamaz bir şekilde büyüyor. İşte bir yenilik daha: beton efekti veren ojeler... Tıpkı bir beton dokusunun hissini veren ojeler, mat görünüşleriyle oldukça modern duruyor.


Nude tırnaklar 

Dolce&Gabbana defilesinde yer alan modelin tırnakları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizce oldukça sade, oldukça temiz, oldukça bakımlı duruyor. Ten rengine yakın renkteki ojelerin böyle bir özelliği oluyor; elleri her daim bakımlı gösteriyor. Pudra.com'un favorisi...



Parıl parıl parlayan tırnaklar 

Tırnaklarınıza simli oje sürmek istiyor, ama ancak kat kat sürdükten sonra istediğiniz görüntüyü yakalayabiliyorsunuz değil mi? O.P.I'nin Liquid Sand adını verdiği yeni koleksiyonu sayesinde artık bu kadar uğraşa gerek kalmayacak, tırnaklar sime bulanacak!



Koyu renkler 

Koyu renk sevdamızdan bu yaz da vazgeçmeyeceğiz. Griler, morlar, bordolar, yeşiller tüm koyulukları ve asillikleriyle bizleri bekliyor.



Yılan derisi desenli ojeler 

Manyetik ojeyi duymayanınız kaldı mı? Oje devi Essie, manyetik ojede yeni bir akım başlatıyor ve ellere yılan derisi efekti getiriyor. 2012'nin son aylarında satışa çıkan bu ojeler, 2013 yazını ele geçireceğe benziyor.


Metalik efektler 

İster dibinden isterse de ortasından olsun tırnağı metalik efektlerle canlandırmak çok moda olacak! Bunun için biraz el becerisi gerektiği aşikar... 






Süslü tırnak uçları 

Tırnaklarımızın uçlarını süslüyoruz! Aklınıza gelen her şey olabilir; isterseniz kan efekti verebilir, isterseniz pullarla kaplayabilir ya da danteller yapıştırabilirsiniz. Bu haber eminiz ojelerle oynamayı sevenlerin çok hoşuna gidecek!






Oje bantları 

Şimdi takma tırnaklarımızı bir köşeye kaldırıyor ve yapıştırma ojelere geçiş yapıyoruz. Eğer oje sürmek sizin için bir işkenceyse, hele ki ojenizin üstüne desenler vermek imkansızsa işte çözümü: oje bantları!


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/6834753/?claim=e7wxkh4p3vh">Follow my blog with Bloglovin</a>

2 yorum: