19 Mart 2013 Salı

pudra kullanımı ve pudra çeşitleri


Pudralar
Toz pudra kullanıyorsanız uygulama için pudraponponu tercih edin. ( Ponpon yoksa bir pamuk pedin arasını açıp biraz tozpudra koyarak geçici bir ponpon yapabilirsiniz. ) Ama eğer fırça kullanacaksanız; fırçanızı pudraladıktan sonra, yüzünüze sürmeden önce, fazlasını almak için mutlaka üfleyin. Aksi halde unlanmış bir görünüme bürünürsünüz …….devamı
2- Pudrayı hafif vuruşlarla, tüm yüzünüze uygulayın. Daha sonra, büyük bir fırçayla fazlalıkları alın.
3- Kompakt pudra için fırça kullanmak en uygunudur. Pudrayı uygularken fırçayı yüzünüzde hızlı hareketlerle sağdan sola ve yukarıdan aşağıya dolaştırın. Böylece pudra yüzünüze eşit olarak dağılacaktır.
4- Pudranız Toz pudra ise, içine bir miktar sedefi pudra ekleyerek daha aydınlık bir ten yaratabilirsiniz.
transparan pudra 234x300 Pudra Kullanımı
Transparan Pudra
Pudra Çeşitleri ve Uygulama Yöntemleri
Pudra, en çok kullanılan makyaj ürünlerinden birisidir. Makyaj çantanızın en önemli malzemelerinden biridir. Pudra, yüzünüzdeki parıldamayı azaltmak ve çok yağlı olan bölgeyi kapatmak için kullanılır. Cildinize mat bir görünüm verir.

Pudra Çeşitleri:

İki çeşit pudra vardır:
Toz Pudra Toz pudra, daha ince yapıda olup profesyonel makyöz lerin vazgeçilmezidir. Bu pudra çeşidi, cildinize pürüzsüzlük ve matlık katarken sıkıştırılmış pudradan daha kalıcıdır.
Sıkıştırılmış Pudra Sıkıştırılmış pudra, yoğun basınç altında sıkıştırılmış pudradır. Pudranın daha uzun süre birbirine sıkışması için formülüne genelde yağlar eklenir ama bu da pudranın yüzünüzde çizgi olmasına neden olabilir.

Şeffaf pudra Transparan Pudra

Bu klasik transparan pudra makyaj ön hazırlık aşamasında  onun incelik ve renk tarafsızlığı yüksek derecede hareket kabiliyeti ile her türlü makyaj öncesi kullanılır.
Şeffaf pudra değiştirilmiş pirinç nişastası içerir. Harika emme gücü sağlar ve makyaj dayanıklılığını artırır. Şeffaf pudra olağanüstü güzel bir üründür. Ben tüm profesyonel uygulamalar için kuallanıyorum profesyonel makyaj için çok uygundur. Transparan pudra ince toz parçacıklarında oluşan ipeksi dokusu ile makyaj taşımak daha rahat ve güzel bir  duygu hissettir.

Mat Toz Pudra 300x293 Pudra Kullanımı
Mat Toz Pudra
Mat Toz Pudra
Anti-Shine Mat Toz Pudra özel bir mat pudra, Asya pirinç tozuna benzer. Aynı zamanda, ancak, Anti-Shine Mat Toz Pudra istenmeyen sıkıcı etkilerini önler ve cilde hoş bir duygu yaratır.
Anti-Shine Mat Toz Pudra  renksiz ve özellikle uzun çekim oturumları sırasında gerekli hale ilave paspas efektleri için etkilidir.
HD Micro İpek Pudra

HD Micr İpek Pudra 293x300 Pudra Kullanımı
HD Micro İpek Pudra
HD Micro İpek PudraMatlaştırıcı vemakyaj sonrası ayarı için ipek proteini ile Şeffaf ışık toz. , Mikro-ince parçacıklar yüksek çözünürlüklü kamera karşına geçen  teknolojisi için de ideal bir hazırlık yapmak için ideal bir pudradır.
Yenilikçi malzemeler anti-anti-bakteriyel inflamatuvar etkileri ve zararlı ultraviyole ışınlarından korur. SPF = 9.

naturel makyaj 200x300 Pudra Kullanımı
Pudra Kullanımı
Pudra Kullanımı ve Bazı Önemli Öneriler :
Yüzünüze çok fazla pudra uygulamayın. Özel pudralı kağıtlar ile yüzünüzdeki fazla yağı almanız yoğun pudradan çok daha iyi olacaktır.
Yüzünüzdeki pudra fazlalığını almak isterseniz, fırçanız yardımıyla aşağıya doğru vuruşlarla fazlalığı alın. Bu, yüzünüzde fazlalığın kalmasını engelleyecektir. Özellikle çok rahat göremediğiniz yüzünüzün kenarlarına ve çene kısmına daha özen gösterin.
makyaj 15 199x300 Pudra Kullanımı
Pudra Kullanımı
Fırça süngere nazaran daha az miktarda pudra uygulamanızı sağlar.
Fırçanızı pudranıza batırın ve hafif vuruşlarla toz pudranın fazlalığını alın. Daha sonra yüzünüze uygulayın.
Yüz tüylerinizin uzadığı tarafa doğru pudranızı uygularsanız çok daha iyi sonuç alırsınız.
Cilt tipinize göre kullanmanız gereken pudra tipi de değişmektedir. Örneğin normalden yağlıya dönük bir cilde sahipseniz şeffaf toz pudra kullanmalısınız. Kuru bir cilde sahipseniz sıkıştırılmış pudra nem sağlayacağı için daha iyi bir seçim olacaktır.




<a href="http://www.bloglovin.com/blog/6834753/?claim=e7wxkh4p3vh">Follow my blog with Bloglovin</a>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder