5 Ekim 2014 Pazar

essence all about fixing loose powder (( transparan pudra))


Herkese bayramın 3. Gününden sevgiler saygılar.
Bugün sizlerle bir süredir denediğinim essence transparan pudra hakkındaki görüşlerimi yazacağım.
Ben oldukça yağlı bir cilde sahibim. Ve gün içinde zaten yağlı bir görünüme sahip cildim fondoteninde yağıyla birleşince iğrenç bir parlama çıkıyor ortaya.
Bu parlamaları önlenmesi için geliştirilen transparan pudralardan biri de essence in üretmiş olduğu all about matt fixing loose powder. 


Pudranın yapısı oldukça ince. 
Ayrıca ambalajı da çok kullanışlı değil. Çantanızda taşıdığınızda ordan oraya savrulduğundan haznesindeki pudranın bir kısmı dışarı çıkıyor ve hatta kapağında toplanıyor. Siz herşeyden habersiz açtığınızda kapağında biriken pudranın yerde olduğunu görebilirsiniz.



Ürünün yağlı görünümü engelleyip cildi mat bir görünüme getirmesi oldukça başarılı. Bunu yaparken cildinizdeki ışıltıyıda kaybetmiyorsunuz. Merak etmeyin pudranın içinde sim vs. Birşey bulunmuyor ama yapısından kaynaklı cildinizdeki yağ görünümünü dengelerken aynı zamanda cildiniz canlı ve sağlıklı gözüküyor.
Ama tabi bütün bir gün yüzünüzde durmuyor malesef 3 4 saatte bir yenilemeniz şart çünkü uçup gidiyor.

Fiyatı da oldukça uygun tam hatırlayamıyorum ama 10 ile 15 lira arasında olması lazımdı. Bu fiyata bu pudra çok iyi kesinlikle tavsiye ederim. 

2 yorum: